Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az introvertáltak általában...

Az introvertáltak általában hol keresnek társat?

Figyelt kérdés
Vannak emberek akik interneten ismerték meg egymást aztán házasok, gyerek stb. facebook, valaki league of legends stb stb. Szóval aki nem bulizni jár meg ilyesmi hogy csinálja?
2022. nov. 14. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egy introvertáltabb ismerősöm Badoo-n talált barátnőt. Kedves lány lett a párja, szóval ott is vannak még normális emberek mindkét nem képviselői közül
2022. nov. 14. 18:16
 12/23 A kérdező kommentje:
A mobákat nem szeretem, a második sorban felsoroltakat sem. Tinderen elvileg átlagos férfi nemigen tud érvényesülni.
 13/23 A kérdező kommentje:
A társkeresőkre én nemigen merem feltenni az arcom, túl sokat tudok az internetről ahoz hogy ilyet megtegyek.
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyelöre azt látom, hogy mindenre van kifogásod, szerintem nem introvertált vagy, hanem rettentö bizalmatlan, gátlásos valaki, a nöket lenézed, ez a probléma, nem az esetleges introvertáltság
2022. nov. 14. 18:18
 15/23 A kérdező kommentje:
Miből veszed hogy lenézem őket? Amúgy szerintem semmi okom bizalmasnak meg nem gátlásosnak lennem.
2022. nov. 14. 18:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy introvertált vagyok vannak barátaim és eljárok programokra, rendezvényekre és simán tudok random idegenekkel jókat beszélgetni. Utána lehet, hogy egy hétig ki se mozdulok, de alapvetően introvertált vagyok és nem szociális fóbiás, gátlásos, begubózó, állandóan otthon ülős alkat. Bulikba nem járok, de nem csak bulikban vannak emberek.
2022. nov. 14. 18:39
 17/23 A kérdező kommentje:
Sosem volt sok barátom, időszakosan mindig egy volt hosszabb időre, nagy ritkán kettő, a haverok akiket elvisel az ember és néha velük tart nem barátok.
2022. nov. 14. 18:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A gond az, hogy összekevered az introvertált és a gátlásos fogalmát, a kettö még véletlen sem ugyanaz! te nem introvertált vagy, hanem rettentö gátlásos, az teljesen más dolog.
2022. nov. 14. 18:51
 19/23 anonim ***** válasza:

#15 Pedig az ismerkedés alap feltétele a bizalom. Anélkül nem megy. Előbb vagy utóbb meg kell mutatnod a másiknak a fejed, kell beszélned magadról, el kell menned a megbeszélt találkára, ezek mind bizalmat igényelnek.

"Tinderen elvileg átlagos férfi nemigen tud érvényesülni." Attól, hogy olvastál 3 történetet amiben férfiak hisztiznek, hogy ráírtak 2 nőre és mindkettő visszautasította őket, még nem lesz igaz amit mondasz. Úgy kell hozzáállni, hogy ha x embernek sikerült, neked miért ne sikerülne?

De minden rossz szándék nélkül, ha leírtad, hogy élőben nem ismerkedsz, a játékokat nem szereted, a társkeresőkben és a gyakoriban nem bízol, akkor most mit vársz tőlünk?

2022. nov. 14. 18:52
 20/23 A kérdező kommentje:
Tán a kettőt nem lehet együtt?
2022. nov. 14. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!