Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A kövérek miért szólják le...

A kövérek miért szólják le egyfolytában a vékony embereket?

Figyelt kérdés

Egész gyerekkorom ebből állt rengeteg ismerősömnek és nekem is hogy a kövér fiatalok,kövér tanárok és kövér idősek leszólták a fiatalokat.

155centi vagyok 43kg-vel,XXS-XS méretet hordok hálisten mellem van,B90es melltartót hordok mégis megkapom a mai napig a deszka jelzőt

“Olyan vékony vagy hogy ketté tudlak törni”

“Hízzál”

“Tudok jó fogyás tippeket”

Stb stb

Egyszer egy nő vitaminokat ajánlott mitől hizzak mikor közöltem hogy nem tudok mert ilyen a genetikám le lettem szólva.

Ha én mondom egy kövérnek hogy fogyjon le én vagyok a legrosszabb embere.Persze a kövérek mentegetőznek azzal hogy “vastag a csontozatom”azér vagyok dagadt😂😂

De ha a vékony mondja hogy ilyen a genetikája akkor meg osszuk tovább az észt!

2023. jún. 21. 09:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
13%
Mert azt szeretnék, hogy olyan legyen, mint ők: egyenek mindenféleképpen.
2023. jún. 21. 17:48
 32/35 anonim ***** válasza:
81%
A #21-essel vagyok (szintén nő). Szerintem is el lett b@sz@rintva a kamukérdés. 155 centis vékony nőnél a nagggyon maximum amit valaha láttam, az a 80 volt, mármint hogy azt viselte de 77 centihez mert utálta ha szorította a melltartó, de ő sportolt, sovány volt de erős, atletikus, háj nélkül de széles bordakosárral és háttal (egy barátnőm, 157/45). Ez a 90B szánalmas. A pasik hiszik azt hogy a nagy mellhez nagy számokat kell írni mert nem tudják hogy az a mell alatti mellkaskörfogat. Egy 155 centis nő 90-es háttal legalább 75 kiló...
2023. jún. 21. 18:46
 33/35 anonim ***** válasza:
37%
Akik ezeket csinálják, Valószínű ugyanazért amiért a vékonyak ócsárolják a kövéreket. Mert attól lesznek boldogok, ha beszólhatnak másoknak, és hát mit a legkönnyebb kritizálni? A külsőt. Mindkét táborban vannak parasztok, ez ilyen.
2023. jún. 29. 16:07
 34/35 anonim ***** válasza:
97%

Amikor kövér voltam azért szóltak be, amióta lefogytam, azóta meg azért. Többnyire ugyanazok az átlagos, vagy kifejezetten vékony emberek a környezetemben. Szóval ennek kb semmi köze a kinézethez. Ezeknek Ilyen a személyiségük. Kövér emberek sosem szóltak be eddig.

Kövérként ezeket kaptam

" Micsoda hájszerkezet"

" Tehén, bálna, tank, viziló, zsírdisznó" stb

" Nem is vagy emberi lény"

" Ha így néznék ki megölnèm magam"

" Beteg vagy, meg fogsz halni"

" Dagi"

" Te ne jelentkezz ( angol különóára), mert két helyet foglalsz" ( mellesleg ezt 25kg fogyás után kaptam meg régen. Ez azé' fàjt😂

Lefogyva ( normàl súlyra)

" Te beteg vagy, meg fogsz halni"

" Rákos vagy? Miért titkolózol? Valld be!"

" El fogsz fogyni"

" Anorexiás vagy" 😂😂😂 mindezt 175cm/64kg miatt. Nem is értem. Sohasem volt közöm se anorexiához, utálok koplalni, se bulimiához- hànyni mégjobban utálok. A súly/ magassàg arányom sem indokolja.

2023. jún. 29. 16:28
 35/35 anonim válasza:
85%
:DDD mondjuk 90-es körfogattal nem lehetsz valami vékony... én 160 cm vagyok, 75/C és van mit ledolgoznom, szóval nem igazán reklámoznám azt, hogy ilyenek az arányaim, bocsi.(Ekkora körfogattal tuti, hogy nem vagy xxs-es, én xs-s vagyok (inkább s), pedig magasabb is vagyok nálad.. a 90-es körfogat M-es felső minimum).
2023. jún. 30. 09:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!