A kövérek miért szólják le egyfolytában a vékony embereket?
Egész gyerekkorom ebből állt rengeteg ismerősömnek és nekem is hogy a kövér fiatalok,kövér tanárok és kövér idősek leszólták a fiatalokat.
155centi vagyok 43kg-vel,XXS-XS méretet hordok hálisten mellem van,B90es melltartót hordok mégis megkapom a mai napig a deszka jelzőt
“Olyan vékony vagy hogy ketté tudlak törni”
“Hízzál”
“Tudok jó fogyás tippeket”
Stb stb
Egyszer egy nő vitaminokat ajánlott mitől hizzak mikor közöltem hogy nem tudok mert ilyen a genetikám le lettem szólva.
Ha én mondom egy kövérnek hogy fogyjon le én vagyok a legrosszabb embere.Persze a kövérek mentegetőznek azzal hogy “vastag a csontozatom”azér vagyok dagadt😂😂
De ha a vékony mondja hogy ilyen a genetikája akkor meg osszuk tovább az észt!
Amikor kövér voltam azért szóltak be, amióta lefogytam, azóta meg azért. Többnyire ugyanazok az átlagos, vagy kifejezetten vékony emberek a környezetemben. Szóval ennek kb semmi köze a kinézethez. Ezeknek Ilyen a személyiségük. Kövér emberek sosem szóltak be eddig.
Kövérként ezeket kaptam
" Micsoda hájszerkezet"
" Tehén, bálna, tank, viziló, zsírdisznó" stb
" Nem is vagy emberi lény"
" Ha így néznék ki megölnèm magam"
" Beteg vagy, meg fogsz halni"
" Dagi"
" Te ne jelentkezz ( angol különóára), mert két helyet foglalsz" ( mellesleg ezt 25kg fogyás után kaptam meg régen. Ez azé' fàjt😂
Lefogyva ( normàl súlyra)
" Te beteg vagy, meg fogsz halni"
" Rákos vagy? Miért titkolózol? Valld be!"
" El fogsz fogyni"
" Anorexiás vagy" 😂😂😂 mindezt 175cm/64kg miatt. Nem is értem. Sohasem volt közöm se anorexiához, utálok koplalni, se bulimiához- hànyni mégjobban utálok. A súly/ magassàg arányom sem indokolja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!