Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A kövérek miért szólják le...

A kövérek miért szólják le egyfolytában a vékony embereket?

Figyelt kérdés

Egész gyerekkorom ebből állt rengeteg ismerősömnek és nekem is hogy a kövér fiatalok,kövér tanárok és kövér idősek leszólták a fiatalokat.

155centi vagyok 43kg-vel,XXS-XS méretet hordok hálisten mellem van,B90es melltartót hordok mégis megkapom a mai napig a deszka jelzőt

“Olyan vékony vagy hogy ketté tudlak törni”

“Hízzál”

“Tudok jó fogyás tippeket”

Stb stb

Egyszer egy nő vitaminokat ajánlott mitől hizzak mikor közöltem hogy nem tudok mert ilyen a genetikám le lettem szólva.

Ha én mondom egy kövérnek hogy fogyjon le én vagyok a legrosszabb embere.Persze a kövérek mentegetőznek azzal hogy “vastag a csontozatom”azér vagyok dagadt😂😂

De ha a vékony mondja hogy ilyen a genetikája akkor meg osszuk tovább az észt!

2023. jún. 21. 09:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
30%

90B akkor lenne a méreted, ha kövér lennél, átlagos mellekkel. A 90 ugyanis a hátkörfogat. A lányom 160 cm és 44 kg, neki 70B a mérete, na ő vékony. Nekem 85C, én duci vagyok.

Szóval, vagy kamu a kérdező és csak szándékosan hergelő kérdést írt ki, vagy body builder, de akkor a kilók nem pontosak.

2023. jún. 21. 11:22
 22/35 A kérdező kommentje:
#21 Nem értem mi a problémád?😂155centivel vagyok 43kg,igen 85-90B a méretem:) a családban nálunk mindenki vékony és ha hízik akkor is felsőtestre vagyis mellre és hasra,a hasam sem teljesen lapos ahhoz képest hogy vékony vagyok.Szerintem ez nem hergelő kérdés 1000ilyen kérdés van gyakori kérdéseken,te azért érzed sértőnek mert ahogy írtad duci vagy és látod mennyi ember szerint nem okés amit műveltek😃Küldjek privátban képet az alakomról vagy mit vársz? Atyaisten…
2023. jún. 21. 11:27
 23/35 anonim ***** válasza:
76%

Egyetértek a 19. válaszolóval.A primitívség nem alkatfüggő.Nekem volt extrém kövér kedvesem,ha hallottad volna,miket mondtak neki.....

Ő életében nem szólt be senkinek,eszébe sem jutott,mert intelligens nő volt.

2023. jún. 21. 11:30
 24/35 anonim ***** válasza:
24%
Neked konkrétan zsírosabb a felsőtested, mint az enyém, mert a melled kisebb, a hátad viszont szélesebb, szóval nem tudom hogy tarthatod vékonynak magad, de ez legyen a te problémád. :)
2023. jún. 21. 11:32
 25/35 anonim ***** válasza:
57%
Bp-en nem szolnanak be. Csak videken ilyen elmaradottak es hulyek,h azt hiszim,h a dagadtak egeszsegesek. Reszvetem. Koltozz el mihamarabb videkrol!!!!
2023. jún. 21. 12:29
 26/35 anonim ***** válasza:
83%
Na persze, mert a tespett pesti értelmiség az elit vidéken, ott ahol már hajlik lefelé a Föld, ott már mindenki buta. :DDD
2023. jún. 21. 12:41
 27/35 anonim ***** válasza:
87%
Soha nem szóltam be a normál alkatúaknak, ellenben nekem rengeteg megalázást kellett eltűrnöm, sőt, mai napig sajnos. Egy utópikus világban mindenki leszarná, hogyan néz ki a másik, mert hát semmi köze hozzá. Ennyi.
2023. jún. 21. 12:52
 28/35 anonim ***** válasza:
94%
23.válaszoló vagyok.Az exkedvesem pesti volt,ott zsírdisznózták le,röfögtek neki.
2023. jún. 21. 13:12
 29/35 anonim ***** válasza:
39%
Napi kövérgyalázás
2023. jún. 21. 15:08
 30/35 anonim ***** válasza:
4%
22: varj csak, maj jön az idő, amikor majd gondolkodnond sem lesz szabad, nehogy sértsd a buták egóját.
2023. jún. 21. 15:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!