Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A kövérek miért szólják le...

A kövérek miért szólják le egyfolytában a vékony embereket?

Figyelt kérdés

Egész gyerekkorom ebből állt rengeteg ismerősömnek és nekem is hogy a kövér fiatalok,kövér tanárok és kövér idősek leszólták a fiatalokat.

155centi vagyok 43kg-vel,XXS-XS méretet hordok hálisten mellem van,B90es melltartót hordok mégis megkapom a mai napig a deszka jelzőt

“Olyan vékony vagy hogy ketté tudlak törni”

“Hízzál”

“Tudok jó fogyás tippeket”

Stb stb

Egyszer egy nő vitaminokat ajánlott mitől hizzak mikor közöltem hogy nem tudok mert ilyen a genetikám le lettem szólva.

Ha én mondom egy kövérnek hogy fogyjon le én vagyok a legrosszabb embere.Persze a kövérek mentegetőznek azzal hogy “vastag a csontozatom”azér vagyok dagadt😂😂

De ha a vékony mondja hogy ilyen a genetikája akkor meg osszuk tovább az észt!

2023. jún. 21. 09:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
16%
Okkal 😂
2023. jún. 21. 09:55
 12/35 anonim ***** válasza:
71%

Igen, okkal.

Ha annyira igénytelen lennék, hogy mázsa fölé híznék és tennék magasról a saját egészségemre, akkor bizony nekem is kisebbségi érzésem lenne.

2023. jún. 21. 10:00
 13/35 anonim ***** válasza:
75%
A saját önbizalomhiányukat kompenzálják mások önbizalmának a földbe tiprásával.
2023. jún. 21. 10:04
 14/35 anonim ***** válasza:
21%
12, pl. Dolph Lundgren is szinte mindig 100 felett volt. Akkor ő is igénytelen volt?
2023. jún. 21. 10:10
 15/35 anonim ***** válasza:
85%
14.: Nem mindegy az, hogy az izmoktól 100 kiló az ember súlya, vagy a hájtól. Az előbbi eset nem igénytelenségről árulkodik, az utóbbi viszont igen.
2023. jún. 21. 10:16
 16/35 anonim ***** válasza:
97%
15 meg ne felejtsük el, hogy a magasság is elég jelentős szerepet játszik.
2023. jún. 21. 10:25
 17/35 anonim ***** válasza:
67%
Amiért a tanulatlanok a diplomásokat
2023. jún. 21. 10:36
 18/35 anonim ***** válasza:
65%

Tényleg nem általánosítás. Én 154 cm vagyok és 49 kiló, XS-és ruhákat hordok. Én így jól érzem magam és én sem tudok hízni a genetikám miatt. Szokásosak:

- Jaj istenem, te egyre soványabb vagy. (Akkor már valszeg meghaltam volna)

- El fogsz fogyni. (Ugyanaz, mint az első...)

- Egyél többet! (Nem tudok, meg a kedvedért nem fogom tömni magam.)

- Diétázol? Minek, ha 40 kiló vagy?? (49,és inzulinrezisztens, köszi a kérdést.)

Én már ezekre nem tudok jó pofát vágni. Ugyanolyan tapló parasztság, mintha egy kövérnek mondod, hogy fogyjon le. Sőt, egyébként a nek éves könnyebb, mert ott a vágyaiddal kell megküzdened, egy sovány ember meg nem tud enni hányásig.

2023. jún. 21. 10:55
 19/35 anonim ***** válasza:
68%
Mert ilyen ember. Ha vékony lenne, akkor a kövéreknek szólna be. Mert ilyen a természete. Nem köverségtél függ, hanem a bunkósági foktól. Érdekes, én kifejezetten kedves kövéreket ismerek, sosem szólnának be senkinek az alakja miatt, pont azért, mert ők sincsenek rendben.
2023. jún. 21. 11:17
 20/35 anonim ***** válasza:
23%

"Kerdezd meg a vekony embereket,az osszesnek legalabb 1x beszolt egy kover ember amiert o vekony!"

Az a legalább 1, az 1 ember. És a többi, aki nem szólt be az le van tojva?

2023. jún. 21. 11:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!