A kövérek miért szólják le egyfolytában a vékony embereket?
Egész gyerekkorom ebből állt rengeteg ismerősömnek és nekem is hogy a kövér fiatalok,kövér tanárok és kövér idősek leszólták a fiatalokat.
155centi vagyok 43kg-vel,XXS-XS méretet hordok hálisten mellem van,B90es melltartót hordok mégis megkapom a mai napig a deszka jelzőt
“Olyan vékony vagy hogy ketté tudlak törni”
“Hízzál”
“Tudok jó fogyás tippeket”
Stb stb
Egyszer egy nő vitaminokat ajánlott mitől hizzak mikor közöltem hogy nem tudok mert ilyen a genetikám le lettem szólva.
Ha én mondom egy kövérnek hogy fogyjon le én vagyok a legrosszabb embere.Persze a kövérek mentegetőznek azzal hogy “vastag a csontozatom”azér vagyok dagadt😂😂
De ha a vékony mondja hogy ilyen a genetikája akkor meg osszuk tovább az észt!
Igen, okkal.
Ha annyira igénytelen lennék, hogy mázsa fölé híznék és tennék magasról a saját egészségemre, akkor bizony nekem is kisebbségi érzésem lenne.
Tényleg nem általánosítás. Én 154 cm vagyok és 49 kiló, XS-és ruhákat hordok. Én így jól érzem magam és én sem tudok hízni a genetikám miatt. Szokásosak:
- Jaj istenem, te egyre soványabb vagy. (Akkor már valszeg meghaltam volna)
- El fogsz fogyni. (Ugyanaz, mint az első...)
- Egyél többet! (Nem tudok, meg a kedvedért nem fogom tömni magam.)
- Diétázol? Minek, ha 40 kiló vagy?? (49,és inzulinrezisztens, köszi a kérdést.)
Én már ezekre nem tudok jó pofát vágni. Ugyanolyan tapló parasztság, mintha egy kövérnek mondod, hogy fogyjon le. Sőt, egyébként a nek éves könnyebb, mert ott a vágyaiddal kell megküzdened, egy sovány ember meg nem tud enni hányásig.
"Kerdezd meg a vekony embereket,az osszesnek legalabb 1x beszolt egy kover ember amiert o vekony!"
Az a legalább 1, az 1 ember. És a többi, aki nem szólt be az le van tojva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!