Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki hogy gondolja: a lagzi az...

Ki hogy gondolja: a lagzi az egy nagyon jó buli, vagy felesleges pénzkidobás, rongyrázás?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 13:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi akartunk lagzit és rá is szántunk 1 millát a saját pénzünkből. Az más kérdés, hogy a szülők "bevásárolták magukat", azaz beszáltak a költségekbe, ezáltal jogot is formáltak arra, hogy beledumáljanak (és helyneként beleszarjanak...:D).

Pl a tánc önmagában 100ezer forint volt.

És baromira megérte, iszonyatosan jó volt (eltekintve maikor szüleim azt hitték ők nem vendégek...:D).

Kicsit sajnáljuk is, hogy nincs az embernek az életében több hasonló indok ekkorea bulit szervezni:D

Persze kiemelném ismét: egymillió. Sok pénz, de lagzihoz képest olcsó volt. Rengeteget spóroltunk olyna dolgokon amiket meg tudtunk oldani magunk (pl díszítés, esküvői csokor stb...)

Kétmilliót már nem adnék érte, azt már rongyrázásnak tartanám. Persze az árak is változtak azóta, de azért na.

2023. máj. 11. 13:45
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

7!

Mi csak a tényleg nagyon szűk körü családot és a legfontosabb barátokat hívtunk meg.

De a 2 oldalról ez így is 70 embert jelentett.

Egy kisebb városi étteremben volt megtartva, kicsi díszítéssel semmi puccparádé, a birkát és tyúkokat egy kedves tenyésztő barátunknak kaptuk nászajándékba de így is 3 millió volt a vége.

Férjemnek volt kicsit drágább az öltönye de ugye azt később is hordja. Én egy húszezer forintos kisruhát rendeltem a starshinersről.

Rengeteg apró dologból összejön ennyi.

#2 #9

2023. máj. 11. 13:48
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

12, és ez mikor volt?

Csak mert a mostani 3 milla nem ugyanaz, mint 4-5 évvel ezelőtt, vagy 10 évvel ezelőtt, ezért kérdem.

2023. máj. 11. 13:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
12-es, akkor te nyilván nem tekinted sem pénzkidobásnak sem rongyrázásnak, hiszen azok voltak ott, akik nektek fontosak. :-) De engem például hívott meg olyan rokon, aki sem azelőtt sem azóta felém sem nézett, azért persze a nászajándék meg a menyasszonytáncba a pénz az kellett. Én nem hívnék meg mindenkit a rokonságból, még a közeliek közül sem.
2023. máj. 11. 13:54
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

13

Tavaly januárban volt. Nekem ez most is baromi sok pénz de utólag nem bánom.

2023. máj. 11. 14:00
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Jahaja, értős

AMúgy 11es vagyok, azt az 1 millát 2017re kell értelmezni.

2023. máj. 11. 14:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Folosleges penzkidobas annak fenyeben kulonosen, hogy az elso hazassagok joval tobb, mint fele valassal vegzodik.
2023. máj. 11. 15:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

17eshez hozzátenném:

Létező statisztika, hogy minél drágább volt volt a lagzi, annál nagyobb eséllyel fog tönkremenni a kapcsolat.

Viszont ez csak azokra vonatkozik akik csináltak lagzit, szóval ha azt mondod, hogy nem kell lagzi, akkor nem vagy benne a statisztikában, éppúgy tönkremehet a kapcsolatod hasonló eséllyel.

2023. máj. 11. 15:09
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok, nem muszaj elhinni, de mi valoban ket tanuval eskudtunk civil ruhaban. Utana negyen ebedeltunk, pezsgoztunk. Szuleink megertettek, es nem ereztek magukat kizarva, kulonosen hogy egyikunke sem volt ott.
2023. máj. 11. 15:09
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi.
2023. máj. 11. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!