Ki hogy gondolja: a lagzi az egy nagyon jó buli, vagy felesleges pénzkidobás, rongyrázás?
Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 13:04
1/26 anonim válasza:
Nézőpont kérdése, ha te rendezed, akkor pénzkidobás, ha vendég vagy, akkor meg jó buli.
2/26 anonim válasza:
Én nőként felesleges pénzkidobásnak tartottam, eleg lett volna egy 2 tanús esküvő. A férjem nagyon szeretett volna egy kisebb lagzit. Csak azért mentem bele mert nagyon nagyon ritkán tudunk kikapcsolódni a rengeteg munka miatt és a fontos barátokat, családtagokat össze hozni így ez jó alkalom volt 🙂
Nem bántam meg, sőt. Életem egyik legjobb bulija volt pedig éjfélig a két kislányom is ott volt.
Bármikor újra csinálnám 😀
3/26 anonim válasza:
Felesleges pénzkidobás, rongyrázás. 30N
4/26 anonim válasza:
Mi se akartunk eredetileg, nem is lett volna miből. A szüleim kifizették, csak hogy legyen, mert nagy a család (anyámnak 4 testvére van) és össze akarta hozni őket. Ha meg már megkapjuk ingyen miért ne.
5/26 anonim válasza:
Én nem feltétlen tartom pénzkidobásnak, egy bizonyos jövedelmi szint felett. Mégiscsak egyszer van ilyen az életben.
6/26 Metionin válasza:
Mi pénzkidobásnak tartjuk, úgy általában utáljuk a nagy felhajtást. Ettől még más szeretheti, nem vagyunk egyformák.
7/26 anonim válasza:
Ha csak azok vannak meghívva, akik a párnak tényleg fontosak, tartják is a kapcsolatot, jóban vannak, akkor lehet egy jó buli a kiadásoktól függetlenül. Ha pofavizitelős, és mindenkit meghívnak, aki rokon, azt is, akivel max. temetéseken meg esküvőkön találkoznak, de amúgy nem kíváncsiak egymásra, akkor felesleges pénzkidobás, rongyrázás.
8/26 anonim válasza:
Vendégként se biztos, hogy jó buli. Voltam olyan lagzin ahol semmi kaja nem volt, csak sajtos tallér és víz.
9/26 anonim válasza:
5!
Így van. Ha ki kellett volna spórolni valami máson a lagzi árát tuti mi is csak 2 tanús esküvőt tartunk. Nem mondtam volna semmiről egy alkalom kedvéért.
10/26 anonim válasza:
Akinek fontos, annak nem felesleges. Akinek nem fontos, annak felesleges. Ilyen k*rva egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!