Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak mert megszületett a...

Csak mert megszületett a babám és rakok fel róla képeket ismerősök, főleg férfiak miért kezdtek el kikövetni instán és facen, volt aki törölt is? nő vok

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 20:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha naponta 10 db képpel árasztod el őket, akkor nem kell csodálkozni. A te gyereked senkit sem érdekel rajtad kívül valójában. Azt sem értem, hogy miért kell egyáltalán kipakolni a netre. Ennyire kellenek a lájkok? Ettől boldogabb vagy? Miért? Más is tud szülni, nem egy marhára különleges dolog. A férfiak többsége meg nem igazán alél el a látványtól, hogy na szomszéd Julis is végre megellett. Magánügy, hogy nőtt a létszám otthon nálatok, nem közügy. Egyébként be lehetne állítani, hogy csak azok lássák, akikre tényleg tartozik. Így nem törölne random Feri sem, mivel nem lát tőled számára teljesen felesleges megosztásokat. Megsértődhetsz nyugodtan.
2023. máj. 8. 07:17
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt tudom mondani, mint a többiek. Nem kívàncsiak a gyerekről a századik képre.

Nekem volt egy ismerősöm, évekig arról szólt az oldala, hogy nem jön össze a baba, majd arról, hogy összejött és folyamatosan írta a kommenteket a lombikos téma alá, illetve napi több képet rakott ki a gyerekről, mert mennyire örül, hogy anya. Megértem teljesen egyébként, hogy örül. De ez miért tartozik naponta többször mindenkire?

Lehet szégyen,de a követését leállítottam.

Van egy másik jó ismerősöm. Férfi. Ugyanezt csinálja. Napi egy kép a kisbabáról azzal a szöveggel, hogy nagyon örülnek, hogy őket választotta szülőnek stb..

Ez sok!

2023. máj. 8. 07:47
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem érdekelne, hogy napi szinten 1440 képet hajigálnál fel a gyerekedről a netre - és még el is várnád, hogy körbe ugráljalak titeket.

Ami sok, az sok!

Nem érdekel, hogy a nap adott percében mit csinált éppen más ember kölyke!

Te "örömöd, sikered, problémád", - élvezd, - de ne kényszeríts arra másokat, hogy 3600 megnyilvánulásodból 3590-et csak azért nézzen át bárki is, hogy a maradék 10-et megtekinthesse!

2023. máj. 8. 14:42
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt amúgy tényleg nem értem, hogy mi a fszért kell 100 képet fellökni a facera? Jóhogy a tévében nem jelented már be, hogy nézzétek nekem Kovács Gizinek is sikerült magamból kinyomni a kölyköm kefélés után. Szerinted ez őszintén kit érdekel? Senkit. Mi lett volna veled 30 éve ilyen közösségi portálok nélkül? Hol dicsekedtél volna el vele, hogy Pistike az ágyában fekszik? Remélem a szoptatásról is teszel ki fotókat, mert az egész országra tartozik az is.
2023. máj. 8. 17:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekli őket a kölyköd, azért.
2023. máj. 9. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!