Csak mert megszületett a babám és rakok fel róla képeket ismerősök, főleg férfiak miért kezdtek el kikövetni instán és facen, volt aki törölt is? nő vok
Ugyanazt tudom mondani, mint a többiek. Nem kívàncsiak a gyerekről a századik képre.
Nekem volt egy ismerősöm, évekig arról szólt az oldala, hogy nem jön össze a baba, majd arról, hogy összejött és folyamatosan írta a kommenteket a lombikos téma alá, illetve napi több képet rakott ki a gyerekről, mert mennyire örül, hogy anya. Megértem teljesen egyébként, hogy örül. De ez miért tartozik naponta többször mindenkire?
Lehet szégyen,de a követését leállítottam.
Van egy másik jó ismerősöm. Férfi. Ugyanezt csinálja. Napi egy kép a kisbabáról azzal a szöveggel, hogy nagyon örülnek, hogy őket választotta szülőnek stb..
Ez sok!
Engem sem érdekelne, hogy napi szinten 1440 képet hajigálnál fel a gyerekedről a netre - és még el is várnád, hogy körbe ugráljalak titeket.
Ami sok, az sok!
Nem érdekel, hogy a nap adott percében mit csinált éppen más ember kölyke!
Te "örömöd, sikered, problémád", - élvezd, - de ne kényszeríts arra másokat, hogy 3600 megnyilvánulásodból 3590-et csak azért nézzen át bárki is, hogy a maradék 10-et megtekinthesse!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!