Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak mert megszületett a...

Csak mert megszületett a babám és rakok fel róla képeket ismerősök, főleg férfiak miért kezdtek el kikövetni instán és facen, volt aki törölt is? nő vok

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 20:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Már nem tudnának veled kapcsolatot elképzelni, vagy nem akarnak lefeküdni egy gyermekes anyával.
2023. máj. 7. 20:29
 2/25 A kérdező kommentje:
jó de eddig miért képzeltek kapcsolatot, sexet velem egyáltalán mikor 2 éve férjnél vagyok? csak nekem nem logikus ez?
2023. máj. 7. 20:31
 3/25 anonim ***** válasza:
84%

"Vok"

Lehet ezért.....

2023. máj. 7. 20:40
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

"Nő vok"

Az biztos, hogy egy értelmes felnőtt nő nem így ír.

2023. máj. 7. 20:40
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván a fütyesszel gondolkodtak eddig is, némelyik férfi végtelenül egysíkú fejben. Gondolom lelohasztotta a répát a baba, meg a tudat, hogy más férfi gyerekét hordtad ki, eddig csak azért követtek, mert hegyezték a micsodát rád és elillant a fantáziájuk.
2023. máj. 7. 20:43
 6/25 anonim ***** válasza:
48%
Egy értelmes, valamire való valóban férfi, az tiszteli a családot és a gyerekeket. Ha mond ez bármit is számodra még.
2023. máj. 7. 20:44
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Vagy csak szimplán túltolod a gyereket, mint a gyerekes anyukák 90%-a. Az emberek nagy része baromira nem kíváncsi a gyerekedre, így kissé unalmas, mikor minden nap 100 képet tolsz az arcukba.
2023. máj. 7. 20:48
 8/25 anonim ***** válasza:
91%

Azért (tudom sokakat bántani fog). De férfiként utálom a gyerekes képeket, unalmasak, idegesítő hogy a gyerek nem is tud róla, senkit nem érdekel hány pujával rohangál+foglalt szóval semmi értelme hogy ott legyen..én is tiltani szoktam a legtöbb ilyent.

A kutyákat is sokkal szívesebben nézem mint ezt a sok taknyost..meg az is benne van, hogy én nem értem miért de ez a divat b..ás akkora divat lett.

Minden második poszt amúgy ilyen gyerekes kb..szóval ezért 30f

2023. máj. 7. 20:53
 9/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem azzal van baj, hogy gyereked van, csak sikítófrászt kapok amikor valaki teszi ki állandóan a senkit nem érdeklő kis xarosáról a képeket, annál már csak a nyaralós képek-szelfik a rosszabbak.
2023. máj. 7. 21:00
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kíváncsiak a gyerekedre, ennyi az egész.
2023. máj. 7. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!