Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak mert megszületett a...

Csak mert megszületett a babám és rakok fel róla képeket ismerősök, főleg férfiak miért kezdtek el kikövetni instán és facen, volt aki törölt is? nő vok

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
11%
Nem akarják más férfi gyerekét felnevelni, ami jogos, ugyanis sok egyedülálló anya elvárná ezt egy idegen férfitől!
2023. máj. 7. 21:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint én sem szeretem a gyerekeket, de ismerőseim gyerekéről azért képes vagyok pár fotót megnézni és örülni az örömüknek, de ha tényleg nagyon sok a gyerekes kép, akkor azt én sem bírom. Ugye instára az ember szórakozni jár, őt érdeklő dolgokat böngészni, szvl érthető, hogy ha valakit alapból nem érdekelnek a gyerekek, az ki fog követni.

Persze érthető, hogy neked most a babád a mindened és imádod, büszke vagy rá, ezért raksz ki róla ennyi képet. Ezt mások kedvéért ne változtasd meg, az a te profilod, ha nekik nem tetszik, akkor kövessenek is ki, ne te változtass.

Azért remélem privát a profilod, sok a pedofil... Ha nem privát, akkor tényleg ne nagyon rakj ki kérlek, veszélyes.

2023. máj. 7. 21:08
 13/25 A kérdező kommentje:

6os!

ez most miért írtad? mire?

2023. máj. 7. 21:17
 14/25 A kérdező kommentje:

11-es!

mi van? nem vagyok egyedülálló anya, a gyerekem felnevelése meg az én meg a férjem feladata

2023. máj. 7. 21:19
 15/25 anonim ***** válasza:
28%
De sok nőt otthagyja a pasija, amikor jön a gyerek.
2023. máj. 7. 21:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem a gyermeked miatt követtek be annó, ha nem saját magadért, te érdekelted őket nem más személy.
2023. máj. 7. 21:23
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
Ennyi primitív posztot?! Atya, Ég!😒
2023. máj. 8. 00:32
 18/25 anonim ***** válasza:
85%

Ha normálisak, azért ejtettek, mert prédára kirakod a kisbabádat!

Épeszű anyuka egyetlen képet sem tesz fel a kisbabájáról!

2023. máj. 8. 00:34
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is kikövetem azokat, akik folyamatosan rakják ki a képeket a babáról/gyerekről, pedig nekem is 2 kicsi van, és nő vagyok. A gyerekeknek nincs helyük a közösségi médiában. Én nem is engednék 18 alattiról még képet sem feltenni.
2023. máj. 8. 04:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem érdekli őket, hogy Józsika hány szaros pelenkát termelt aznap, meg hányféleképpen vigyorgott. Ez csak neked érdekes, másoknak nem.
2023. máj. 8. 05:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!