Miért tarhálnak az emberek tiktokon?
Figyelt kérdés
Már nem először futok olyan liveba a tiktokon ahol adott esetben két ember liveol és valami verseny féleség történik a nézőktől meg "ajándékokat" kérnek amiért a nézők fizetnek (nem magyarázom aki tudja az tudja) Nekem ez nagyon fura nem lenne hozzá pofám és nagyon tudomást se veszek róla de egykétszer fennakadok ha látom hogy egy viszonylag ismert ember lesüllyed erre a szintre.. Példának okáért most épp Lil g jött szembe velem.. Tudom hogy trash de nagyon sok koncertre hívják ahol közismerten azért elég jó pénzeket zsebelnek be az előadók nagyrészt namost pl ilyen emberek miért kuncsorognak liveban aprópénzért (meg úgy bárki más)? 🤣 Egyszerűen nem értem2023. máj. 7. 15:45
1/3 anonim válasza:
Mert megtehetik. Biztosítva van nekik.
2/3 anonim válasza:
Mert akad eleg sok marha aki ad is penzt. Igy megeri kuncsorogni.
3/3 anonim válasza:
Az a megdöbbentő, hogy emberek fizetnek ilyenekért. A sok tarháló meg röhög a markába, mert ma sem kellett dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!