A punkok külföldön is tarhálnak?
Nem, a nagy részük max kukázik. De ott az is más, az emberek nem tudják mit csináljanak jó dolgukban, hetekre előre bevásárol. Olyan szintig, hogy van aki képes arra, hogy vegán és kukázza a kaját. Nálunk ezt nem lehetnek, itt már a középosztálybeli átlag lecsúszott részét is látom könyékig a szemétben.
Itt kénytelenek koldulni.
Eléggé alja szokás én is punk vagyok, de morálisan szerintem teljesen gáz a tarhálás. Más az, hogy azt veszed el ami már senkinek sem kell és megint más addig idegesíteni az embereket amíg adnak valami alamizsnát. Pedig a legtöbb nem szorulna rá, csak lusták és gerinctelenek.
Hát ha nincs hol laknod, kéregetsz, nem dolgozol, akkor kb. olyan leszel mint a másik 103145213546524235453 ingyenélő aki napi szinten próbálja meg ugyanezt. Ezekre a zsaruk direkt vadásznak, és elég szemetek velük. Keleteurópai vagy ÉS punk. Már egy taraj miatt elkezdenek szivatni, különösen ha szakadtabb vagy. Márpedig angol mércével valószínű hogy igen.
Plusz ott van a konkurencia, a temérdek helyi punk, koldus és bevándorló több 10 éves rutinnal és helyismerettel.
Ha lakhelyed és/vagy megbízható ismerőseid vannak, úgy megpróbálhatod. Anélkül én egyedül én nem mennék ki, mert éjszaka felkoncolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!