Punkok tarhálnak?
Attól függ.
Fesztiválokon, fesztiválok bejáratánál szoktam adni pár forintot, ha nem bunkóznak. Volt, hogy belépőre gyűjtöttek, adtam 50 forintot nekik, majd másnap bent összefutottunk. Emlékezett rám, nem győzött hálálkodni, hogy az én segítségemmel is ott lehet.
Olyan is volt már, hogy újságpapírból hajtogattak kis állatokat és azokat adták el pár forintért... Ilyet is vettem már. Láttam olyat, hogy meg lehetett dobálni labdával, ha fizetünk érte. Ezt kihagytam, mint ahogy a "ha fizetsz, megpofozhatsz"-ot is. :)
Szóval én adnék, 10-20 forintot. Fesztiválon néha adok 50et is, ha szimpatikus a fazon. Ugyanúgy szoktam adni egy kis pénzt az időseknek is, ha boltnál kérnek (bár nekik inkább veszek 3-4 zsemlét, meg egy kis felvágottat).
Viszont van olyan ismerősöm, aki 1000%, hogy nem adna punkoknak, és senki másnak sem.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!