Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Punkok tarhálnak?

Punkok tarhálnak?

Figyelt kérdés
Hogyha odamenne hozzád az utcán 1 Punk egy ilyen konzervesdobozokbol összetákolt kutyával.És azt mondaná adj egy kis aprót mert bádogbenő éhes adnál neki ?
2012. nov. 11. 08:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Fesztiválokon, fesztiválok bejáratánál szoktam adni pár forintot, ha nem bunkóznak. Volt, hogy belépőre gyűjtöttek, adtam 50 forintot nekik, majd másnap bent összefutottunk. Emlékezett rám, nem győzött hálálkodni, hogy az én segítségemmel is ott lehet.

Olyan is volt már, hogy újságpapírból hajtogattak kis állatokat és azokat adták el pár forintért... Ilyet is vettem már. Láttam olyat, hogy meg lehetett dobálni labdával, ha fizetünk érte. Ezt kihagytam, mint ahogy a "ha fizetsz, megpofozhatsz"-ot is. :)

Szóval én adnék, 10-20 forintot. Fesztiválon néha adok 50et is, ha szimpatikus a fazon. Ugyanúgy szoktam adni egy kis pénzt az időseknek is, ha boltnál kérnek (bár nekik inkább veszek 3-4 zsemlét, meg egy kis felvágottat).

Viszont van olyan ismerősöm, aki 1000%, hogy nem adna punkoknak, és senki másnak sem.

20l

2012. nov. 11. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:
és mitől is punk ez az egyén ?????
2012. nov. 11. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
imádom a punkokat , és igen adnék nekik:D de csak ha a normálisabb fajtából valók :)
2013. ápr. 3. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Én Punk vagyok.Elektromos gitárt akarok venni.Arra gyüjtök majd.Ezért gondoltam hogy valami vicces szöveggel tarhálnák.Majd konzervdobozokból összefabrikálok 1 kutya szerűséget.Oszt majd mondom hogy szegény bádogbenő éhes, adj neki légy szíves 1 kis aprót kutyakajára
2013. ápr. 3. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha összefutunk, tuti adok neked! ;)
2013. ápr. 3. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!