Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valakinek nincs kivel...

Ha valakinek nincs kivel beszélnie elmesélnie a dolgokat, hogy mik történtek vele, akkor egy idő után felgyülemlik és robban. ez miben nyilvánul meg és hogy lehet kezelni, hogy ne legyen probléma ha nincs beszélgetőtársam?

Figyelt kérdés
légyszi ne olyat írjatok, hogy beszélgess másokkal. (nem az, hogy nem akarok hanem nincs rá lehetőségem most)
2023. ápr. 15. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Írj naplót. (komolyan)
2023. ápr. 16. 05:01
 12/15 A kérdező kommentje:
és nem érzitek magatokat magányosnak? hogy tudjátok magatokat egyedül elfoglalni?
2023. ápr. 16. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Én pl űzöm a hobbimat ami a kertészkedés, egy nem is annyira kicsi kertben.
2023. ápr. 16. 09:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Szó nincs arról, hogy egyedül kéne! Mellesleg nem dolgozol?

Keress közösségi programokat a környéken: művelődési ház: művészeti körök, előadások, sportklub, nyelvtanfolyam, pszichodráma, önkéntesség, és ott van számos online előadás és facebook közösség is.

2023. ápr. 16. 09:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Van számítógépem és internetem, vannak könyveim és házi állataim. A modern kütyüket kihasználva sokkal könnyebben letudom magam foglalni bizonyos tevékenységekkel. Néha napján meg emlékeztetem magam, hogy introvertált vagyok és az elmúlt 5 évben elég sok gyökérrel találkoztam életem során. Ezt figyelembe véve örülök annak, hogy nincs a környezetemben senki, így nyugodtan tudom élni az életemet.
2023. ápr. 16. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!