Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valakinek nincs kivel...

Ha valakinek nincs kivel beszélnie elmesélnie a dolgokat, hogy mik történtek vele, akkor egy idő után felgyülemlik és robban. ez miben nyilvánul meg és hogy lehet kezelni, hogy ne legyen probléma ha nincs beszélgetőtársam?

Figyelt kérdés
légyszi ne olyat írjatok, hogy beszélgess másokkal. (nem az, hogy nem akarok hanem nincs rá lehetőségem most)
2023. ápr. 15. 20:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Én ezért szoktam magamban beszélni ha egyedül vagyok.

Elképzelem hogy XY ott áll előttem és elmesélem neki az érdekesebb dolgokat.

Így olyan érzésem van utána mint ha beszélgettem volna valakivel.

2023. ápr. 15. 20:43
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenkor lesz az hogy hirtelen valakit lelő,kinyír vagy autóval a gyalogosokkal tekebábut játszik.

Szinte pár naponta vannak ilyen kisemberek a híradóban,hogy elborult az agya azt lemészárolta a családot.Tűrt évekig,aztán egyszer kiborult a bili azt csak ömlött ki a xar.

2023. ápr. 15. 20:44
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanazt szoktam mint az első. Próbáld meg szerintem te is, de közben keress elfoglaltságokat, hogy ne vidd túlzásba az egészet.
2023. ápr. 15. 20:54
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Hol vagy, hogy nincs a közeledben senki? Ideértve az online lehetőségeket is?
2023. ápr. 15. 21:02
 5/15 A kérdező kommentje:
egy kis városban lakom, ahol az emberek legtöbbje goromba és nem illek ide
2023. ápr. 15. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Es en is ugyanazt szoktam, mint az elso.
2023. ápr. 15. 21:40
 7/15 anonim válasza:
85%

Azt hogy hogy lehet kezelni, így, hogy senkivel nem tudod megbeszélni nem tudom. Viszont a megjelenése az lehet fokozott stressz, vagy akár pánikrohamok.

Utóbbit nagyon nem kívánom senkinek.

De persze ez helyzettől is függ, mi gyülemlik fel, mennyi.

2023. ápr. 15. 21:41
 8/15 anonim ***** válasza:
A legtöbbje. De nem mindegyik. Olyan nincs, hogy mindenki goromba. Statisztikailag lehetetlen. Állj szóba mindenkivel, és válaszd ki, akivel lehet. Azon kívül online is lehet beszélgetni.
2023. ápr. 15. 21:42
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2023. ápr. 15. 21:47
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem hülyeség ez a "felgyűlik és robban" dolog. Az ember valójában nem így működik, képes elengedni, továbblépni, alkalmazkodni.
2023. ápr. 15. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!