Ez probléma lehet? Érez valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
Amikor elmegyek/kimegyek pl. a boltba, utcára...stb. Ahol ismeretlen emberekkel találkozok mindig zavart leszek és menekülni próbálok. Töbször attól félek, valamelyik ismerősösömmel összefutok. (Rengetegszer azon gondolkodok mit gondolhatnak rólam pl. az utcán szembejövő emberek. Tudom. Rossz szokás..)Ugyanakkor a közvetlen családtagjaimmal, barátai körömben semmi ilyesmi nincsen bennem. Sőt szívesen nyitok idegen emberek felé is ( általában akkor ha ők ott vannak mellettem, de sokszor nélkülük is), és sok mindenkivel jóban vagyok/ismerek. De ha a barátaim hívnak valahova, sokszor lemondom, mert egyszerűen nincs kedvem elmenni. Kétes érzések vannak bennem...és nem tudom, hogy ez probléma-e esetleg. Valaki érez hasonlót? Minden választ szívesen várok a témával kapcsolatban. :-D2022. dec. 6. 17:44
1/2 anonim válasza:
Úgy tűnik számomra, van benned egyfajta kettősség a szociális viselkedés/ és kapcsolatok terén, talán enyhe depresszív hajlam is. Persze abszolút laikusként válaszolok, vagyis ez inkább egyfajta homályos találgatás, semmint érdemi válasz, ám ami biztos, kellene neked egy szakember véleménye.
2/2 A kérdező kommentje:
Elsőnek.: Nagyon szépen köszönöm az értelmes választ!
2022. dec. 9. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!