Hol tud egy negyvenes nő ismerkedni?
Bárhol.
Mindjárt jönnek páran, hogy "akár itt is", aztán repülnek a privát üzenetek
Országszerte szinte bárhol: közterületen, munkahelyen, villamos és buszmegállóban, HÉV megállóban, vonatperon közelében.
(Sétálgathatsz esetleg a kiszemelt férfi közelében, csábos pillantások közepette.) Vagy többször rátekintesz, jelentőségteljesen.
Nálam már előfordult, hogy élelmiszerboltban próbáltak megszólítani, illetve munkaügyi központban.
Amiből most legutóbb kapcsolatom is lett: kíváncsiságból elkértem egy jó beszélőkéjű régi ismerősöm elérhetőségét.
Mára odáig jutottak az események, hogy rendkívül hálás, amiért én léptem. Komolyan együtt tervezzük hosszabb távon az életünket!
Egyházi körökben volt eddig a legnagyobb, illetve legtöbb esélyem. (Plébánia faliújságjánál értekeztem csoportok indulási lehetőségeiről, és az ottani közalkalmazott állt rendelkezésemre hosszabb időn át...)
Bibliaismereti órák is kiváló alapok ismerkedéshez - megbeszélési lehetőségek az elhangzottakat figyelembe véve.
Van még, ami kimaradt? Később még eszembe juthatnak egyéb ötletek is.
Kimaradt a kutyasétáltatás, valamint a szabadtéri sportolás és a konditerem, mint szintén sportolási lehetőség.
Régebben színházakban, mozikban, egyéb kulturális eseményeken is ismerkedtek. (Művelődési házakban.)
Nemzeti, állami ünnepeink is vannak. Keresztény rendezvények, stb.
Mostanában rengeteg féle közösségi összejövetelt rendeznek pl. facebook-on keresztül. Különféle csoportokba meghívások vannak.
Én főleg templomi áhítatok alkalmával szoktam sóvárgó férfi tekintetekkel találkozni. Na, ilyenkor azért kicsit zavarban vagyok...
Bárhol lehet, csak légy nyitott..meglepő módon itt is vannak elvétve érdekes/értelmes emberek.
Ha nem rögtön az igazit akarod, hanem csak szimplán beszélgettek barátkoztok az is megfelelő indulás a többi meg jön magától..legyen rostán fennakadás avagy átesés.
Én 30 vagyok, nyilván nem egy korosztály de ha gondolod beszélgethetünk.
Ugyan hol?
Egy nő mind1, hogy 18 vagy 40 éves ugyanúgy mindenhol. Amíg nem forr össze a lábad között az a luk addig mindig is lessz olyan aki akar majd. Ha nézel is ki valahogy természetesen. De ha már megfogalmazódott benned ez a kérdés és ki is írtad akkor valami nagyon nincs rendben veled/ a külsőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!