Egy fiatalos negyvenes nő viselhet ezekhez hasonló rojtos táskát?
Nem függök mások véleményétől, de most elbizonytalanodtam. Nem szeretnék közröhej tárgya lenni. Ti mit gondoltok a táskáról?
Miért ne? Tök jól néz ki mindegyik (a sárgát kivéve, de az sem annyira rossz), én mondjuk a második linken szereplő ruhákat nem venném fel, de a táskákst mindenképpen.
Attól, hogy 40-es vagy, simán hordhatsz bármit, ami nem túl rikító, vagy túl kihívó, akár ruhanemű, akár kiegészítő.
Köszi szépen mindenkinek a biztatást, akkor majd szétnézek a boltokban. :)
Nekem is az első képen lévő tetszik legjobban, a másodikon lévők nem igazán. Azok a ruhák pedig tényleg szörnyűek :).
------------------------------
Annak, aki az 1. képen lévőt rendelte meg:
Légyszi majd írd már meg, hogy milyen a szaga, mert néhány táska, neszeszer és hasonló erősen "kínai-szagú" tud lenni. Úgyértem, fura, erős, műanyagos szaga van. Sőt, dohosba is belefutottam már. Honnan rendelted, írnál egy linket? Köszi!
(én itt találtam rá: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!