Hogy öltözzön, hogy nézzen ki egy negyvenes nő?
Figyelt kérdés
Legjobban annak örülnèk,ha linkelnétek képet cipőkről,ruhàkról,ami hétköznapokon legjobban elképzelhető az én korosztàlyomnak.Egyébként fiatalos vagyok,fiatalabbnak làtszom a koromnàl.Inkàbb vékony,nőies, nem sportos.Elég öntörvényű vagyok az öltözködés területén is.Csak nem akarok elvàràsoknak megfelelni.Csak mégis kivàncsi lennék a véleményekre.Mert úgy làtom,a mi korosztàlyunknak nincs könnyű dolga.Vannak "tinis" cuccok meg vannak a "nyanyàsak".Nekem a kettő között kéne valami jó stílus.2017. márc. 22. 18:40
1/3 anonim válasza:
Ne foglalkozz a koroddal, ugy oltozz ahogy jol esik es ahogy neked tetszik illetve amiben jol erzed magad!
Nekem szemelyszerint a csinos noies nok tetszenek,ha vekony vagy a nyanyas szerkot felejtsd el.
Ami noies az a magassarku,terd folotti szoknya, es egy csini folso!
F
2/3 anonim válasza:
Manapság a negyvenes nő nem azt jelenti mint húsz évvel ezelőtt. Bátran hordj nőies akár szexis ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!