Szerintetek gáz a következő kombó egy negyvenes pasinak? Farmer, ing és sportcipő (futó vagy túracipő) vagy nyáron rövid ujjú ing (kiengedve), rövid nadrág és sportcipő.
A kiengedve inget úgy érted, hogy kigombolva, vagy nem betűrve a nadrágba?
Sportcipőt vehetsz fel rövidnadrághoz. De a szandált kérlek szépen felejtsd el :D
Farmer ing, rövidnadrág, sportcipő teljesen jó. Szerintem a túracipő nem utcára való.
Farmernaci, ing, sportcipő / futócipő teljesen jó. A párom is ilyet hord (42 éves). Vagyis ő általában pólóval. Lehet kis vékony vászoncipő is. AZ teljesen csinos.
A másik felét, viszont nem tudom elképzelni hogy milyen lehet: "nyáron rövid ujjú ing (kiengedve), rövid nadrág és sportcipő."
Meg a túracipőt sem tudom, hogy mire gondolsz. Azért nagy behemót cipőt ne vegyél fel.
Az ing az hosszú ujjú, nyáron feltűrt. A rövid ujjú ing az igénylenesség egyik formája, a te korodban mindképpen.
A futó vagy túracipő, arra való amire gyártották.
Ha egy farmeringgel negyvenesként, ötvenesnek akarsz kinézni az már a te dolgod. ;)
Vannak jó levegőző (más) félcipők is a világon. - nem is kevés.
Ez amúgy egy partner - hogy női, vagy férfi itt teljesen mindegy - kergető vagy hergelő szett lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!