Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kezelitek ha valaki...

Hogyan kezelitek ha valaki megbánt titeket?

Figyelt kérdés
Engem sajnos elég hamar meg tudnak bántani ,néha kis apróságokkal is . Én tudom azt hogy sosem rólam szól az amikor valaki megbánt ,de van hogy 2 napig is szomorú vagyok kis apró dolog miatt is(nyilván megcsalás,és hasonló nagyon komoly dolgoknal érthető lenne ha még tovább is szomorkodnak,de én tényleg már olyan dolgok miatt is szomorkodom,és haragszok ami miatt nem kéne ) ti hogyan kezelitek amikor valaki megbánt ? elmondjatok neki ( bár vannak szerintem olyan kicsi dolgok amikrol ha szólsz akkor mar hisztinek mondható ) esetleg feluletesen beszéltek már csak vele ? Vagy nem csináltok semmit ,és próbáljátok "jól" felfogni az egészet ( pl hogy nem mindig a te hibád)

2023. ápr. 7. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem szoktam semmit úgy magamra venni, de ez függ hogy mekkora dologról van szó. Ha kis dolog, akkor csak rosszulesik, kicsit tartózkodó leszek és ezt a másik azonnal észreveszi, mert nehezen tudok úgy tenni mintha mi sem történt volna.

De ha valami nagyobb dologról van szó, amiről lehet tudja is hogy fájdalmas nekem, na akkor levegőnek nézem. Hetekig, hónapokig nem szólok hozzá.

2023. ápr. 7. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Attól is függ, hogy ki az aki megbantassal próbál élni. Ha olyan, akinek nem adok a véleményére, akkor különösebben nem foglalkozok vele..
2023. ápr. 7. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Eljutottam már arra a szintre, hogy más ember képtelen engem szóval megbántani. mondjuk emellé nem is teszek olyat, ami ilyen reakciót váltana ki a másikból.
2023. ápr. 7. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha megbánt valaki, akkor utána csak felületes kapcsolatot tartok vele, nem tudok bízni benne. De megbántani nem olyan egyszerű, azt hiszem csak attól bántódom meg, ami kifejezetten ellenem szól
2023. ápr. 7. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Hanyagolom, távolodom tőle.
2023. ápr. 7. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Mehet a fszomba.

27N

2023. ápr. 7. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Úgy gimis koromig nagyon rosszul éltem meg az ilyen helyzeteket, pluszban, akkoriban sokkal könnyebb volt megbántani is.

Most már teljesen nyíltan, de nem könyörtelenül elmondom, hogy ez nem esett jól és igyekszem megbeszélni a másik féllel, de időre van szükségem, hogy az egészet magamban is végig zongorázzam.

A dolog súlyától függően viszonyulok utána az illetőhöz, például komolyabb, de még nem megcsalás szintű dolognál, egy darabig elhidegülök tőle és csak lassan tudom újra elengedni magam a társaságában. Vagy az "elhidegülés" nem is biztos a legjobb szó rá, de úgy kell elképzelni, hogy nem tudok hamar visszanyitni, nyitott lenni felé, és távolságtartó leszek.

A megcsalás viszont olyan dolog nálam, hogy azzal a másik végérvényesen elvágja magát a szememben. Utána egyszerűen már nem tudok ugyanúgy nézni az illetőre, mint előtte.

2023. máj. 29. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!