Nők hogyan kezelitek ezt?
A munkahelyen ahol dolgozok nálam 10évvel fiatalabb csajok vesznek körül, és a pasik akik az én korosztályom inkább őket stirölik, és flörtölnek velük,rajonganak körülödtük.
Úgy érzem magam mintha egy öreg selejt lennék, 31éves vagyok és a 19-20éves csajok akik úgy járnak be dolgozni hogy eléggé ki vannak csípve teljesen öregnek érzem magam mellettük egy pasi se vesz észre mellettük engem mindenki csak rájuk figyel. És egy éve szingli is vagyok társat is keresnék de így alig van önbizalmam hogy folyton ezt élem át a munkahelyen.
Mi akadályoz meg benne, hogy te is kicsípd magad?
Illetve munkahelyre minek jársz be, dolgozni, vagy pasizni?
Ne a munkahelyen próbálj bepasizni. Keress hobbit, ismerkedj ott.
Amúgy ilyen pasi, aki egy 18-20 éves lánykára az első napján már csorgatja a nyálát (aztán ha nem sikerül a terv, akkor próbálkozik a következőnél), örülök is, ha nem foglalkozik velem.
Amúgy annak is örülök, hogy nem ilyen helyen dolgozok és nem vagyok 20 éves sem.
Így kezelném. Dolgozd le a munkaidőd, és irány ismerkedni valami kulturális helyre, vagy menj sportközösségbe, vagy mit tudom én, ami érdekel téged.
30\N
Azért érzem magam öregnek mert hozzám képest a 19-20éves lányok sokkal csinosabbak és dekoratívabbak és 31évesen rosszul esik hogy a munkahelyen minden pasi őket nézi és körülöttük lebzsel és lesik minden szavukat.
Az embernek a második othona a munkahely így johogy rosszul esik.
És a munkahelyen sok férfi és nő van ahol lehetne össsze jönni valakivel de így lehetetlen ha mindenkit csak a fiatalok érdeklik.
Gondolj bele, neked kéne egy olyan fickó, aki előző héten még két fiatal csajszinak csapta a szelet, és azért jönne össze veled, mert a fiatal csajok lekoptatták a - hogy is fogalmaztál - "öreget"?
És akkor X hónap múlva rájöttök, hogy ez nem igazi szerelem, csak romantikus munkakapcsolat, akkor egy szakítás után tudnál együtt dolgozni vele? És utána összejönni a következő kannal a melóban?
Szerintem inkább próbáld meg a napod másik felét ferfivadászatra fordítani. Mindenképp jobban járnál.
(Első voltam)
Hát igen rosszul esne, ha csak azért kellenék egy pasinak mert a fiatal csitrik el, küldik hogy nem az esetük és nálam akarná meg vigasztalni magát.
Majd ha össze szedte magát mellettem akkor megint egy fiatalnál próbálkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!