Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nők hogyan kezelitek ezt?

Nők hogyan kezelitek ezt?

Figyelt kérdés

A munkahelyen ahol dolgozok nálam 10évvel fiatalabb csajok vesznek körül, és a pasik akik az én korosztályom inkább őket stirölik, és flörtölnek velük,rajonganak körülödtük.

Úgy érzem magam mintha egy öreg selejt lennék, 31éves vagyok és a 19-20éves csajok akik úgy járnak be dolgozni hogy eléggé ki vannak csípve teljesen öregnek érzem magam mellettük egy pasi se vesz észre mellettük engem mindenki csak rájuk figyel. És egy éve szingli is vagyok társat is keresnék de így alig van önbizalmam hogy folyton ezt élem át a munkahelyen.

#önbizalom hiány#fiatal lányok#kor#rut kiskacsa
2022. ápr. 14. 09:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te is kiöltözhetsz
2022. ápr. 14. 12:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg olyan palit akarsz, aki 19 évesekre csorgatja a nyálát? Ez már eleve egy red flag.
2022. ápr. 14. 12:42
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
"Azért érzem magam öregnek mert hozzám képest a 19-20éves lányok sokkal csinosabbak és dekoratívabbak és 31évesen rosszul esik hogy a munkahelyen minden pasi őket nézi és körülöttük lebzsel és lesik minden szavuk" Ezt a "30 éves nők már nem kellenek senkinek" troll írta ki, aki a párkapcs kategóriában szokott hasonló, mindig átköltött kérdéseket kiírni. :D Csak hogy belerúgjon a harmincas nőkbe. Ugyan már annyira életszerűtlen az egész kérdés nézzétek már meg. Mintha valami kiéhezett faszi fantáziájából lenne. :DDd
2022. ápr. 14. 14:34
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Olyan hihetetlen, hogy ezt a kérdést nő írta ki? (Úgysem fogjátok megtudni soha azt sem, ha férfi írta ki)
2022. ápr. 14. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is 30 vagyok és simán nem esne nekem sem jól egy ilyen, szerencsére itt meg pont én vagyok a legfiatalabb és nincsenek férfi kollégáim sem. :D
2022. ápr. 14. 17:28
 16/18 A kérdező kommentje:

13-as válaszoló! Igen is nő vagyok és nem pasi!

És nőként nagyon rosszul esik számomra egy ilyen munka helyi incidens ahol a kollégáim fiatal lányok mert a 25év alattiakat az állam támogatja és rengeteg fiatal vesz engem körül és szinte én vagyok a leg idősebb!

Szóval jó lenne ha nem általánosítanál és nem bagatelizálnál le semmit se mert ami nem veled történik akkor már nem is lehet igaz?!

Ha valaki nem tudja a másik ember érzelmeit meg érteni jobb lenne ha nem bele rugnál a másik emberbe mert igy is sokszor vannak nagyon rossz napjaim volt amikor már szinte sírva aludtam el, mert nem bírtam már tovább az aznapi sérelmeket amiket kaptam! Ha valamit nem tudsz jobb lenne ha nem kötnél bele mindenbe és mindenkibe de ha neked ez az életedben a legjobb hogy bele köss mindenkibe akkor elég silány életed lehet!

2022. ápr. 14. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Off. Kérdező, sajnáljuk és megértjük hogy így hat rád a helyzet. Most képzeld el, a 30-35 év alatti férfiak jelentős része mit tapasztal. Segítünk: hasonlót, ellenkező oldalról. Őket a nők többsége nem veszi észre. Persze tudunk ellenpéldákat de most általános tendenciáról van szó.
2022. ápr. 14. 23:55
 18/18 anonim ***** válasza:
44%
És a 20-25 éves csinos, vékony lányok a gazdag 30-as pasikra buknak. Akik drága BMW-vel járnak, drága lakásuk van és tengerparti nyaralásra viszik a csajukat
2022. ápr. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!