Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mire vélnéd ennek a férfinek...

Mire vélnéd ennek a férfinek a viselkedését?

Figyelt kérdés
Egyszer kedves és mosolygós, máskor meg mintha ignorálna.

2023. ápr. 2. 21:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szoktam viszonozni a mosolyt és a szemkontaktust is tartom. Tudom, hogy két félen múlik, de annyira értelmezhetetlen, hogy mit akar (ha akar valamit egyáltalán).
2023. ápr. 3. 00:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdezőnek bejön a pasi ezért próbál mindenféle elméletet felállítani, hogy miért gondolja a másik fél ugyanígy... :D
2023. ápr. 3. 00:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Milyen éles logikád van! Mondd, miből jöttél rá?
2023. ápr. 3. 01:01
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Abból, hogy a semmiből próbálsz valamit csinálni.
2023. ápr. 3. 01:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Hála a teremtőnek nem arra irányult a kérdés, hogy nekem tetszik-e, sőt nem is arra, hogy én tetszek-e neki, hanem arra, hogy ki hogyan értelmezi az ilyen viselkedést, ha vele történik. A #13 válaszom pedig 100% irónia volt, de nem értetted.
2023. ápr. 3. 02:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem próbálom elemezgetni random félidegen kollégák viselkedését, mert semmire se megyek vele. Gondolom van, amikor jó a kedve, van, amikor nem annyira, vagy elfoglalt, vagy nyomasztja valami, na és? Mindenkinek vannak jó és rossz napjai. Nem az én dolgom, nem állok neki ezen agyalni, mert tök felesleges spekulálgatni. Ha érdekel, akkor megkérdezem.
2023. ápr. 3. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!