Miért utálják a magyarok egymást?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 19:24
21/31 anonim válasza:
20#: Ez igaz, de megint találunk valamit (közoktatás), aki/ami hibás...
"Én, jómagam", mit teszek érte?
22/31 anonim válasza:
Én nem vagyok kirekesztő, mindenkit utálok, csak van akit jobban, van akit nem annyira.
23/31 anonim válasza:
21-e: te jómagad mit teszel érte?
24/31 anonim válasza:
Mert magunkat is utáljuk.
És benne van a Btk.-ban:
Btk. 332. §
26/31 anonim válasza:
Mert buták. A többség. Csak hierarchiában képesek gondolkozni. Hogy ki van felettük, meg ki van alattuk. Az, hogy valaki mellettük van, nem tudják értelmezni.
27/31 anonim válasza:
Szerintem a mai világban az embereke utálják egymást származástól függetlenül.
28/31 Véé válasza:
Míg világ a világ,az anyaföldön minden ember gyarló, nem csak a magyarokra jellemző! Ergo önös érdekből cselekszünk. Még akik konkrétan segítenek másokon, azoknak az elismerés az önös érdek! Legfeljebb a gyarló jelzőt lehet fokozni. Gyarló, gyarlóbb, leggyarlóbb, legesleggyarlóbb. Nem feltétlenül tartoznak a magyarok a legek közé!
29/31 Meton válasza:
Pont van egy munkatársam, aki úgy gondolja, hogy mindenki utálja. Tényleg nem szeretik, de azért, mert így gondolkodik. Szerintem a kérdezőnek is meg kellene más szemszögből nézni a világot, mert talán éppen a negatív hozzáállása miatt nem szeretik. Gondolkodj pozitívan, gondold azt, hogy mindenki szeret. Még ha vannak is kivételek, az életed meg fog változni.
30/31 Juliusz48 válasza:
Akinek ez jut eszébe, az tényleg utálja a magyarokat, de a magyarok erről nem tehetnek. Az meg hogy élnek köztünk olyanok, aki beszélik a nyelvünket, de az internacionálé a himnuszuk, nem kell mindjárt azt gondolni, hogy magyarok. Ők a világ minden táján tudják utálni a másik embert, és nem is tartja őket vissza más, mint hogy ennek a nemzetnek képesek csak szedni a hasznát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!