Miért utálják a magyarok egymást?
Mert mindig egymásnak vannak ugrasztva:
oltatlan-oltott
fideszes-nemfideszes
tanár-nemtanár
ukránpárti-oroszpárti
hetero-bzi
vállalkozó-alkalmazott
stb.
mindig kitalálnak valamit, amivel lehet hergelni a népet, megosztani, aztán uralkodni...!
Én őszintén mondom, egy végtelenül türelmes ember vagyok, másokkal pedig szívesen ha leszólítanak. Utálni nem utálok senkit, ha esetleg valami barátom hátba szúr, akkor sem feltétlen utálnám meg, csak a kapcsolatot szüntetném meg vele.
Attól hogy másnak más a véleménye nem tudok utálni senkit, egy korrekt vita sem az utálkozásról szól.
Magyar vagyok és nem utálok senkit, csak aki kiharcolj magának, ... de még azt sem, legfeljebb ignorálom és ez nem nemzetfüggő.
Akart már engem olasz is lerúgni a lépcsőn Velencében, mert szerinte útjában voltam, német szomszédom meg egyenesen a szolgájának szeretne tekinteni, a saját hazámban, pedig nincs cselédkomplexusom.
"Hát eléggé ellenszenvesek az emberek egymással itthol "
Nem csak itthon, én Ausztriában kerülöm a magyarokat, saját tapasztalat hogy a legprolibb haszonleső népség vagyunk.
Itt már nem hinném, hogy a politika a legfelelősebb ebben a dologban:
a magyar alapból egy befolyásolható, irányítható, nem igazán önállóan gondolkodni képes közeg. Számtalan lehetőséget kapott már a rendszerváltás után a világtól is, önmagától is, de nem tudott vele élni. Ma is ez van: az önállóságot nem tudják sem értékelni, sem kihasználni a népünk, ezért mutogatunk mindig a másikra (pl.: a politika ugraszt össze minket> mert tudják, hogy a magyar erre tuti ugrik).
Mi lenne, ha végre megpróbálna ez a társadalom önállóbban gondolkodni, és vállalni a saját tettét önmagáért?
"Mi lenne, ha végre megpróbálna ez a társadalom önállóbban gondolkodni, és vállalni a saját tettét önmagáért?"
A közoktatást elnézve nem az önálló gondolkodás és a nagy tettek fogják jellemezni a magyarság jövőjét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!