Kollégiumban mennyire elítélendő a (majdnem) meztelen alvás, lányként?
Ősszel kezdem az egyetemet és a kolit. Képtelen vagyok ruhában aludni. Ha nem lesz fűtés, inkább 3 takarót viszek, de utálom ha érzem magamon a ruhát, azt, hogy gyűrődik. Csak egy bugyit tudok elviselni, az mindig van rajtam éjszaka.
A többiek kinézhetnek ilyen miatt? Ha pólóban megyek ágyba és ott leveszem.
Nem értek itt rengeteg választ vagy csak ennyire prűd lett a társadalom
1.kollégiumban azonos neműekkel leszel egy szobában azonos neműek közt meg természetes a meztelenség. Ugyan az van mindenkinek mindenki látott már olyat.
2.egy koliszoba olyan mint egy uszoda öltöző mindenki elfogadja a másik gátlási szintjét. Pl.uszoda zuhanyzóba is van aki ruhába tusol valaki meztelen de törcsivel megy az öltözőszekrényig valaki meg bátran nem foglalkozik a bebugyolálással mindegyik elfogadott
Bár fiúként írok nálunk is vegyesen volt egyetemi koliba de senki nem csinált ügyet belőle.
Volt aki max boxerig vetkőzött meg voltunk többen akik meztelen aludtunk meg az ágy szèlèn simàn átöltöztünk.
Mi se szóltunk be a gátlásosabb embernek meg ő se nekünk.
Nyilván mi se helikoptereztünk a szoba közepén hanem alvás előtt ruha le és takaró fel.
Egyébként ahogy írtad egyetemi koli tehát nem a gimis sok hülye akik rögtön témát csinálnak kinek hogy néz ki stb...
Semmi baj nincs ezzel, szerintem is aludjál nyugodtan csak egy bugyiban, aki így szeret aludni, vagy így szokta meg, egy koliban nyugodtan megteheti, sőt mivel nem teljes meztelen akkor mi lenne a gond?
Gondolom otthon ha csak teheted így alszol, lehet így is szoktál napközben lenni.
Hmm érdekes... én mást hallottam.
Hogy lányok simán egy törcsibe tekerve mennek ki a FOLYOSÓN zuhanyozni és a pucerság se tabu szobán belül. Egy egyetemista ismerősömmel beszéltem nemrég erről. De hát ahány közösség, annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!