Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kollégiumban mennyire elítélen...

Kollégiumban mennyire elítélendő a (majdnem) meztelen alvás, lányként?

Figyelt kérdés

Ősszel kezdem az egyetemet és a kolit. Képtelen vagyok ruhában aludni. Ha nem lesz fűtés, inkább 3 takarót viszek, de utálom ha érzem magamon a ruhát, azt, hogy gyűrődik. Csak egy bugyit tudok elviselni, az mindig van rajtam éjszaka.

A többiek kinézhetnek ilyen miatt? Ha pólóban megyek ágyba és ott leveszem.

2023. márc. 11. 07:56
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
#30, el kell keserítselek de egyáltalán nem iszok.
2023. márc. 11. 16:16
 32/41 anonim ***** válasza:
12%
vizet se?
2023. márc. 12. 00:45
 33/41 anonim ***** válasza:
39%
Fiúknál az alsógatya vagy akár a teljesen pucér alvás is elfogadott. Nyilván ha zavarja a szobatársaidat, akkor tekintettel kell lenni rájuk is és persze lányoknál ez neccesebb dolog, mint fiúknál.
2023. márc. 12. 19:38
 34/41 anonim ***** válasza:
61%
milyen fura mindenki.. nyugodtan aludjal polo nelkul, de en a helyedben total meztelenul aludnek, sz*rok ra hogy mas szobatars mit gondol, ha nem tetszik ne nezzen oda, nyilvan nem fogsz nyujtozkodni az agyban hanem a takaro alatt leszel, reggel meg feloltozol. csinald nyugodtan
2023. márc. 12. 23:30
 35/41 anonim ***** válasza:
64%

Nem értek itt rengeteg választ vagy csak ennyire prűd lett a társadalom

1.kollégiumban azonos neműekkel leszel egy szobában azonos neműek közt meg természetes a meztelenség. Ugyan az van mindenkinek mindenki látott már olyat.

2.egy koliszoba olyan mint egy uszoda öltöző mindenki elfogadja a másik gátlási szintjét. Pl.uszoda zuhanyzóba is van aki ruhába tusol valaki meztelen de törcsivel megy az öltözőszekrényig valaki meg bátran nem foglalkozik a bebugyolálással mindegyik elfogadott

Bár fiúként írok nálunk is vegyesen volt egyetemi koliba de senki nem csinált ügyet belőle.

Volt aki max boxerig vetkőzött meg voltunk többen akik meztelen aludtunk meg az ágy szèlèn simàn átöltöztünk.

Mi se szóltunk be a gátlásosabb embernek meg ő se nekünk.

Nyilván mi se helikoptereztünk a szoba közepén hanem alvás előtt ruha le és takaró fel.

Egyébként ahogy írtad egyetemi koli tehát nem a gimis sok hülye akik rögtön témát csinálnak kinek hogy néz ki stb...

2023. márc. 13. 06:52
 36/41 anonim ***** válasza:
58%
35-ös, ez a jó hozzáállás szerintem is!
2023. márc. 13. 08:10
 37/41 anonim ***** válasza:
47%

Semmi baj nincs ezzel, szerintem is aludjál nyugodtan csak egy bugyiban, aki így szeret aludni, vagy így szokta meg, egy koliban nyugodtan megteheti, sőt mivel nem teljes meztelen akkor mi lenne a gond?

Gondolom otthon ha csak teheted így alszol, lehet így is szoktál napközben lenni.

2023. márc. 13. 08:52
 38/41 anonim ***** válasza:
22%
Még egy ok, amiért nem voltam hajlandó kollégiumba menni. Az hiányzik még, hogy arra keljek, hogy ott van velem szemben valaki melle (mert az ember mozog álmában, az egy dolog hogy te betakarózol.) Egyre jobban úgy érzem, hogy ebben az évszázadban már nem léteznek erkölcsök, mindenki csinál amit akar, és prűd, meg karót nyelt, akinek ez nem tetszik. Következő az lesz, hogy legalizálják a nyilvános szeretkezést, mert hogy az is természetes?
2023. márc. 13. 12:08
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot jegyezz meg, a kolikban olyan gyorsan terjednek a hírek, hogy elég lenne 1 éjszakát (fél)meztelenül aludnod, másnap reggelre már az egész koli részeletekbe menően tudná, hogy mekkorák a mellbimbóid és megnyugodhatsz, hogy a kolis groupchet-ekben meg a dohányzóban nagy cigizések közepette te és kedves kis bimbóid lennének a főtéma. (: Úgyhogy felőlem vetkőzz csak nyugodtan, de csak akkor, ha el bírod viselni, hogy a hátad mögött mindenki rajtad fog röhögni és senki nem fog szóba állni veled azokon a palikon kívül, akik egy békát is megdugnának, ha lenne rajta lyuk.
2023. ápr. 15. 05:52
 40/41 A kérdező kommentje:

Hmm érdekes... én mást hallottam.

Hogy lányok simán egy törcsibe tekerve mennek ki a FOLYOSÓN zuhanyozni és a pucerság se tabu szobán belül. Egy egyetemista ismerősömmel beszéltem nemrég erről. De hát ahány közösség, annyi szokás.

2023. ápr. 15. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!