Kollégiumban mennyire elítélendő a (majdnem) meztelen alvás, lányként?
Ősszel kezdem az egyetemet és a kolit. Képtelen vagyok ruhában aludni. Ha nem lesz fűtés, inkább 3 takarót viszek, de utálom ha érzem magamon a ruhát, azt, hogy gyűrődik. Csak egy bugyit tudok elviselni, az mindig van rajtam éjszaka.
A többiek kinézhetnek ilyen miatt? Ha pólóban megyek ágyba és ott leveszem.
Ha nem ez a bulizós típus vagyok akkor igen lehet kellemetlen a koli mert ott nagyon sok minden megtörténhet/megtörténik.
Reménykedj, hogy hozzád hasonló mentalitású emberekkel kerülsz egy szobába. Ha nem akkor meg próbálsz cserélni valakivel.
#áh, szóval nagyon sok minden megtörténhet, csak a sötét szobában, takaró alatt, póló nélküli alvás nem. 😂
Alap, hogy cserélnék. Részeges, retkes szoatársat nem viselnék el.
Simán kikövetkeztettem. :) a tanulmányi eredményeim alapján pedig ott a helyem.
Csak összeségében írtam egy kis összefoglalót a témáról.
Kérdező, nem érted a lényeget. A meztelenkedés tetszik vagy sem, önmagában szexuális, mert az évezredek alatt úgy szocializálódtunk, mint faj, hogy szociális helyzetekben eltakarjuk a testünket, és csak szex közben mutatjuk azt meg valakinek. Ebből kifolyólag sok embernek ugyanolyan kellemetlen érzés, ha mellette meztelenkedik valaki aki nem a párja, mintha mellette szexelnének. Azt is lehet a takaró alatt, némán csinálni, akkor is tudja az ember mi történik, és zavarja.
Az az érvelés pedig butaság, hogy "rosszabb dolgokat lehet, de ezt nem?" Csak azért, mert az embernek 10 ujja van, még nem legális levágni egyet, majd előadni a bíróságon, hogy "há de lehetett volna rosszabb is, levághattam volna sokkal többet is!"
Évezredek óta szexuális, mert felvett az ember egy ilyen kultúrát. Amit persze, illik betartani. De ősidőktől kezdve, ösztönösen, egy meztelen testről nem a szexnek és a szexualitásnak kéne beugrania. Főleg nem két nő között. Ennyi erővel a közös zuhanyzó is ördögtől való. Nincs mutogatási kényszerem, sőt, egy kicsit szégyellős is vagyok. Pont ezért nem mennék nudistrandra sem. Amúgy mennék, mert szeretem a pucérságot és a szabadságot, de feszélyez ha mások telibe látnak, annak ellenére, hogy szép testem van. És annak ellenére is, hogy a nudistrandon sem a szex jut az emberek eszébe, ahogyan akkor sem, amikor az újszülött kisbabádat rakják rád pucéran, vagy egy idős hozzátartozódat pelenkázod esetleg át, ápolószemélyzet híján. Egészséges esetben két nő között sem kéne szexuális tartalomra gondolni.
Na az már engem is zavarna ha dugást rendeznének mellettem, mert ott azért vannak hangok, meg egyebek. Én sem dugnék mások előtt.
Igen, a részeges emberek elítélendőek és undorítóak. Egyeseknek nem is tudom miért fajult így el az értékrendje.
...Na igen.
Amúgy üdítő változás egy olyan kérdezőt látni aki nem vetődik rá az ellenvéleményt megosztókra és küldi el őket ordítva melegebb éghajlatra. Érnek még pozitív meglepetések ezen az oldalon, pedig már kezdtem lemondani róla.
Jaj engedjétek már el ezt a kiscsajt..
Most kattog rajta, hogy meztelen alvás így úgy a koliban.. Az első héttől fogva minden nap meztelen fogsz aludni valami srác mellett.. Sőt, ha legurítasz 2 felest magadtól is levetkőzöl majd a tömeg kellős közepén a buliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!