Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kollégiumban mennyire elítélen...

Kollégiumban mennyire elítélendő a (majdnem) meztelen alvás, lányként?

Figyelt kérdés

Ősszel kezdem az egyetemet és a kolit. Képtelen vagyok ruhában aludni. Ha nem lesz fűtés, inkább 3 takarót viszek, de utálom ha érzem magamon a ruhát, azt, hogy gyűrődik. Csak egy bugyit tudok elviselni, az mindig van rajtam éjszaka.

A többiek kinézhetnek ilyen miatt? Ha pólóban megyek ágyba és ott leveszem.

2023. márc. 11. 07:56
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem való neked a kollégium.
2023. márc. 11. 09:04
 12/41 anonim ***** válasza:
87%
Én kiröhögnélek, aztán kérnék más szobatársat azzal, hogy te összeférhetetlen vagy.
2023. márc. 11. 09:10
 13/41 anonim ***** válasza:
28%
Szia!Szerintem teljesen normális meztelenül aludni koliban.Én amikor koliban voltam én ugyan nem aludtam meztelenül,meg másokat se láttam meztelenül aludni,de ha láttam volna ilyet,akkor legfeljebb annyit gondoltam volna,hogy:"Hűha,én tuti nem mernék meztelenkedni mások előtt."Teljesen egészséges dolog mások előtt is meztelenül aludni,nem kell aggódnod.Az eddigi válaszolók meg hülyék.Miért ne lehetne koliban meztelnül aludni?Mert "erkölcstelen" vagy,mert "undorító mások teste meztelenül"?Akik ilyet gondolnak azok nem valók a koliba.Akik ilyet gondolnak azok szerintem menjenek el a templomba és imádkozzanak!Mert a templomon kívül ilyen gondolatjai nem lehetnek senkinek.Mert egyszerűen abszurdak.
2023. márc. 11. 09:55
 14/41 anonim ***** válasza:
83%
#13: ja, mindenki más hülye... Bravó.
2023. márc. 11. 10:29
 15/41 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem vigyázz ezzel, ki tudja lehet lefényképeznek álmodban aztán körbe küldik az egyetemen, soha nem tudhatod.
2023. márc. 11. 13:11
 16/41 A kérdező kommentje:

Egy feszülős, pántos haspólót még el tudnék képzelni, de ha valamin egy picit is érzem, hogy meggyűrődött rajtam, akkor már nem. A bugyi meg nem egy szál tanga, hanem rendes bugyi. Ennyi erővel átöltözni se merjen előttem a szobatársam, mert kidobatom azzal az indokkal, hogy mutogatja a bugyogós sehgét.

Való vagy nem a kollégium, úgy elszálltak már csak a szobaárak is, hogy anyuék nem fogják tudni finanszírozni. Emiatt meg vidékiként nem mondok le a tanulásról. A szakom meg (ha felvesznek), tanulós lesz, max heti pár nap munkát tudok majd berakni mellé. Tudom, hogy itt mindenki 18 éves korától fogva nulla segítséggel egyetemre jár, full time melót vállal és háziasszony is, de én sajnos nem vagyok ilyen.

2023. márc. 11. 14:16
 17/41 anonim ***** válasza:
92%

Akkor vegyél fel egy haspólót, ha az nem gond.

De azt gondold még egyszer végig, hoyg mennyire nem ugyanaz egy átöltözés meg egy félmeztelenül fetrengés órákon át.

2023. márc. 11. 14:21
 18/41 anonim ***** válasza:
90%
Én is meztelenül alszom, de a koliban felvettem a pizsamát. Kényelmetlen volt, de megszoktam. Ez a minimális tisztelet a többiek felé.
2023. márc. 11. 14:22
 19/41 A kérdező kommentje:

Jó, persze, ha kitakarózva, kinyúlva fetreng valaki az nekem is sok, írtam is, hogy ilyet nem csinálnék.

De ha nyakig be vagyok takarózva, sötét van, alszik a másik... akkor kb kevesebb ingert nyújt, mint egy átöltözés.

2023. márc. 11. 14:23
 20/41 A kérdező kommentje:

Amúgy valamilyen szinten tényleg nem való a koli. Utálom a tivornyát, az okádást. Én kiakadnék ha egy részeg pi**a odaokádna a szobámba. De gondolom egyesek értékrendje szerint az okés, míg a kicsit alulöltözött alvás nem.

Vagy utálom a rendetlen embereket, akik nem takarítanak, a zuhit sem pucolják ki maguk után és hajcsomókat hagynak stb.

2023. márc. 11. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!