Zuhanyzás a kollégiumban?!
Űdv! Vasárnap délután költözök be a kollégiumba ezért föleg addig várnám a válaszokat / tanácsokat.Az lenne a problémám hogy a kollégiumban közös zuhanyzó van. 5 darab fülke és eggyiken sincs zuhanyzó függöny (vagy hogy hivják).
Igazából az a bajom hogy eléggé szégyenlős vagyok..
Meg az is hogy én ahoz a teljesen szőrös fajtához tartozom (mindenhol szörös vagyok , még a seggem is az) és ezért félek a zuhanyzástól.. Normális válaszokat/tanácsokat kérnék.
15/f
1. Bocsi de fiú vagyok :D
Illetve az a baj hogy egy idő után bezárják.
De jött egy üzenet ami kicsit segitett :)
De azért várom a válaszokat / tanácsokat :D
Ha zavar a szőr, akkor hajnyíró, vagy borotva :) Ha nem is teljesen, de csak hajnyíróval letolod...
Szégyenlősködés... Szerintem első 1 heted lesz nehéz, utána úgyse fog már érdekelni ennyire. Hasonlóan voltam én is, csak nekem nem koleszba. Néztem mindig, hogy mikor nincs bent senki. Bementem. Persze szinte sose volt, hogy nem jött épp utánam be valaki. Egy idő után rájöttem, hogy mi a fenét szégyenlősködjek?
Lényeg, hogy ne parázz! :)
Furán nézne ki ha a közös zuhanyzóba hordanám a függönyt :D
4. :"Ha bármiféle beszólás is lenne, akkor határozottnak kell lenned. Semmiképpen se látszódjék rajtad a feszültség. pl mondj ilyet: Mi van öcsém b*** vagy? Nem normális másokat nézegetni. Vagy valami hasonlót.,," :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!