Zuhanyzás a kollégiumban?!
Űdv! Vasárnap délután költözök be a kollégiumba ezért föleg addig várnám a válaszokat / tanácsokat.Az lenne a problémám hogy a kollégiumban közös zuhanyzó van. 5 darab fülke és eggyiken sincs zuhanyzó függöny (vagy hogy hivják).
Igazából az a bajom hogy eléggé szégyenlős vagyok..
Meg az is hogy én ahoz a teljesen szőrös fajtához tartozom (mindenhol szörös vagyok , még a seggem is az) és ezért félek a zuhanyzástól.. Normális válaszokat/tanácsokat kérnék.
15/f
Hidd el hogy nem fognak nézni :))
Az meg egy hülye tanács hogy aki beszól neked annak visszaszól, megsérted, mert abból csak az jön le hogy téged ez a dolog kínosan érint, ezért kezeled így a dolgot és ezt ki fogják használni a többiek....
Úgyhogy csak lazán, ha beszólnak és vicces akkor nyugodtan nevess, ha meg nem akkor máshogy kezeld, de semmiképpen sem agresszívan.
Amúgy meg hamar megszokod, fölösleges rajta parázni....
úszógatyába?! aztamindenit... elég extrém :D
Alapba hogy mosod meg magad alatta akkor?! Másik, hogy akkor tuti be fognak szólni, h "na a szégyenlős", és teljesen jogosan........
Na én is most voltam koleszos, inkább a következőt csináld.
Bemész törülközőbe tekerve pucéran, levetkőzöl, és zuhanyzol. Én is féltem, de aztán rájöttem hogy ez hülyeség. Nekem igazából olyan problémám van, ha tudom hogy lát valaki, kicsit merevedésem lesz, de nem az az igazi. (szal ne úgy képzeld hogy álló brével megyek be :D )
De egyébként azok a dolgok, amiket észrevettem:
Sok mindenki szőrős.
Egyesek szándékosan pucérkodnak.
Amúgy nálunk 2 zuhanyzó van, egyik függőnyös másik nem. A függönyös telivan, a másikban páran vannak csak. Éppen ezért szarok a függönyre, a sok hülye megy oda fürdöni, nekik tart vagy fél óráig a várakozás, én meg 5 perc alatt végzek.
Olyat szoktam még csinálni, bemegyek zuhany előtt fogatmosni, és mindig látom mennyien vannak. Ha sokan akkor várok kicsit.
Jótancsáokat lefelejtettem:
Ruhaneműket kerüld! Mi jót szorakoztunk egy gyereken aki polóban/boxerban ment be zuhanyozni, és ott vetkőzött le. (mármint a fülkében, és nem kint a tartónál) Ennél már csak az lenne a vicesebb ha télikabátban kezdene neki zuhanyozni :D
Nem parás mert tényleg senki se néz pucéran :D
Az első napokba elmentem elöbb amikor senki se volt:D
itt se, de azért jó nézni, mármint vicces, hogy egyesek kicsit szégyenlősek, és olyanokat csinálnak hogy:
- bent a fülkében vetkőznek le
- kint, de megvárják míg bemegyek
- addig várnak, míg üres a zuhanyzó.
Ezekkel nincs gond, csak vicces számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!