Kollégiumban lehetséges, hogy a barátommal egy szobában lakjunk?
középiskolaiban nem még OKJ-n sem.
Egyetemiben megoldható.
Első: Igen, abba a mondatba utólag már én is belegondoltam.. :)
A témához kapcsolódva a barátom még OKJ-sen lesz mikor én az egyetemet kezdeném, ezért az egyetemi kolesz nem kivitelezhető. Az se baj ha még 1 vagy 2 ember csapódna hozzánk, a lényeg csak az lenne, hogy egy szobában lehessünk. :) Google-ben nem tudtam eredményre lelni, ezért kértem, hogy aki tud az linkeljen is. Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat.
ha ő OKJ-s te egyetemista/főiskolás, akkor csak az albérlet maradt.
Próbálkozhattok máshol is, de vagy nincs már hely, vagy sikertelen lesz, esetleg csak egyikőtöket veszik fel. Ez már szinte biztos.
Magánkollégiumba nem igen veszik fel az OKJ-t, szóval az kizárva. Előbb fogják kiválogatni a főiskolás/egyetemistákat.
Államilag fenntartott koli szintén kizárva, ugyan bemehettek mindketten, de te fizetni fogsz érte, barátnőd nem, ugyanakkor egy szobában sem lehettek ebből is adódóan illetve abból is, hogy külön vannak a fiúk lányok.
Egyetemi koli megint kizárva, mivel oda csak egyetemistákat vesznek fel.
Úgyhogy mint írtam, csak albérlet maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!