Lehetséges az hogy egy lánnyal legyek egy szobába majd az egyetemi kollégiumban?
megoldható persze
főleg ha szolsz előre
ha nem szolsz,akkor esélyes,h külön teznek titeket,és később kerültök össze
melyik egyetem?
Nálunk BME vegyész úgy van, h a gólyáknak is lehet szobatársat választani. mikor felvesznek, akkor be kell írni h melyik szobában szeretnétek lenni.
Nem kötözködni akarok, de nem biztos h jó összeköltözni. A szobatársát egy idő után megunja az ember.
És a szobatársak vannak annyira toleránsak, h néha magatokra hagynának titeket, ha külön szobában lennétek.
Tényleg nem bántásból, csak gondoljátok jól végig :)
mindenki akit ismerek, külön szobában él a barátjától. Az elején nem értettem, most már igen :)
no de a lényeg, igen, lehetséges, bár egyetmfüggő.
A kapcsolatunknak aztmondod nem tenne jót? Lehet van benne valami, amúgy már 4 éve együtt vagyunk, szóval nem egy hirtelen fellángolás ez.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Én is a barátommal lennék egy szobában, de mi külön egyetemre megyünk, és a 2 egyetemnek csak egy közös kollégiuma van és ott nincs 2 ágyas szoba(azt olvastam). Úgyhogy még a mai napig én se tudom, hogy ez lehetséges lenne-e.
Inkább az albit válasszuk valószínűleg. Legalábbis én biztos, és remélem, hogy neki is van döntési lehetősége, és hogy ő is inkább velem tartana :D A tanulás, a higiénia, alkalmazkodás, kényelem szempontjából is jobb lenne, csakhát a pénz:S
Ti hova fogtok menni??ha felvesznek titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!