Középiskolai kollégiumban hogy működnek ezek a dolgok?
a zuhanyzóban úgyis látnak pucéron.
ha próbálsz úgy öltözködni, hogy pl. törülközőben húzod fel a boxert, akkor meg azért fognak kiröhögni. (én is ezt tettem egy haverommal kiránduláskor, mert piszkosul nevetséges az úgy.)
Piálást azt a legkisebb mértékben is elfelejtheted, mert ha jól olvasom még kicsiként mész koliba (azaz nem OKJ se egyetem), így rögtön ha leszúrják hogy piáztál, nagy baj lesz.
Tanulószobáról nem, bár hál istennek nekem ilyen nem lesz mert OKJ-zok, mellesleg, ez kötelező.
Jobb helyeken fél 4-ig kimenő van engedély nélkül, utána tudod felhasználni a kimenőidet, szóval ezután bármikor, kivétel nagyon tanulószobásodásnál, mert akkor nem veszik jó néven ha hangoskodnak a többiek (nektek meg kötelező).
Nem csak aludni. Átlagban fél 4-től 2 óra szilicium (tanulószoba) + a suli, többi időben ott vagy ahol akarsz, illetve hétfőként csopifoglalkozás.
A WC-ben zuhanyzókban vannak, de jobb ha inkább úgy veszed hogy egyedül vagy, és bátran pucérkodsz, ellenben te lehetsz az év bolondja, akire mindenki rászáll majd.
Jótanácsok:
- Ha öltözködsz, inkább fordulj meg a társaiddal, így csak a segged látják max. 1000x jobb, mintha törülközőben veszel fel boxert, mert akkor az nem csak feltűnő, de ki is röhögnek.
- Soha ne viselkedj úgy, mint aki zavarban van mert pucér, mert rosszabb esetben azt is hietik, hogy meleg vagy, és az nem jó. Társaiddal vagy összezárva, akikre gondolom te se cuppannál rá, vagyis nincs értelme zavarban lenni. Eleinte én is így gondoltam, de rájöttem hogy hülyeség.
Még egy kis plusz: - Lehet gusztustalan amit most írok, de azért teszem hogy segítsek neked hogy könnyen vedd. Én eléggé olyan vagyok, hogy átlagban nem "nyúlok" magamhoz, azonban zuhanyzás közben 1x akaratom ellenére is feláll emiatt, így a fülkében is el szoktam végezni a szükségleteimet. Azonban nem csak én szoktam ilyet, így ne lepődj meg semmin amit a zuhanyzóban látsz, mert némelyik "gyerek" ennél örültebb dolgokat is csinál.
értem köszi a választ :D és mások leborotválgatják a pöc.süket meg a hónaljukat? vagy általában nem borotválják le a pöc.süket? de engem igazából nem érdekel hogy ki hogy csinálja, csak hogy azért ne röhögjenek ki hogy nekem nincs leborotválva, vagy hogy azért röhögjenek ki hogy nekem le van borotválva, melyik lehet a jobb? általában hányan vannak egyszerre a zuhanyzóban? külön zuhanyzók vannak, vagy olyan hogy egyben vannak és még függöny sincs? nekem asszem hogy fél 5-től fél 7-ig van tanulószoba vagy valahogy így, vagy fél 4-től azt nem tudom pontosan de azt tudom pontosan hogy fél 7-kor van vége, és olyankor fél 7 után el lehet még menni a városba? amúgy
OKJ-s iskolába megyek, szakmunkás iskolába, 8. után most vasárnap kell mennem beköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!