Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi lenne a jo dontes?

Mi lenne a jo dontes?

Figyelt kérdés

Van egy kolleganom, akivel munkahelyen egy kasszaban ulunk, igy nyilvan vele “toltom” a legtobb idot..

Nincsen vele bajom, de eleg erdekes, kicsit furanak tartom, de hat nem baratkozom ugy vele.

Egyszer-ketszer felhivott engem, mikor oda kerult, azthittem igy munkaval kapcsolatos dolgok erdeklik, de o megosztott minden egyes reszletet az eleterol, es igy megjobban bebizonyosodott szamomra, hogy teljesen mas vilag mint en vagyok. Folyton a segitsegemet keri mindenben, parkapcsolattol kezdve fozesben…

En elegge tavolsagtarto vagyok, mindig elegge tomoren valaszolok neki, megbantani nem szeretnem azzal, hogy alljon le rolam, mert tulajdonkeppen kedves, csak soknak erzem.

Mostanaban mar ott tart, hogy hivogat orankent, talalkozni akar, atjonni, egyutt aludni :D csajos esteket tartani

Leirtam neki parszor hogy nem erek ra, szabadnapon pihenek, parommal vagyok. Neki is van parja, en nem ertem komolyan ezt a lanyt.

Tegnap elott nem voltam itthon, hivott, mondta a hazam elott all, jott beszelgetni…

Tehat nagyon nagyon tapados. Szerintetek ha mar mondtam neki szepen, hogy nem vagyok vevo konkretan ra, es nem erti meg, nem vesz visszabb, mondjam neki csunyan? Es talan igy a munkahelyen is rosszabb lesz a hangulat? Alam tenne esetleg?

Bocsanat az ekezet nelkuli irasert

2023. márc. 7. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezd meg tőle, hogy mi az oka ennek? Magányos? Nincs más ember az életében?

Nekem önbizalomhiányosnak tűnik. A kapcsolata sem lehet túl támogató.

A válaszok fényében érezni fogod, hogy érti-e mi a gondod, vagy világtalan.

Akkor jöhet a keményebb határmeghúzás. Persze csak akkor fogod tudni lekoptatni, ha tudod a saját frusztrációdat kezelni utána.

2023. márc. 7. 06:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen fura emberek mindenhol. Ezekkel nem szabad leállni már a kezdetekkor sem dumálni, “ahha, igen, nem” válaszokat adni csak.

Ha ennyire értetlen akkor konkrétan mond meg a szemébe, hogy bocsi próbáltam elég egyértelmű jeleket adni, hogy nem igazán szeretnék veled barátkozni. Munkahelyi kapcsolat megmaradhat de munkán kívüli idő az tabu. Ha végképp nem érti meg ezek után sem akkor beszélj a munkahelyi vezetővel, hogy ez a beteg egyed zargat munkahelyen is és munkaidőn kívül is.

2023. márc. 7. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Fú, ez nem tűnik túl egészségesnek. Egész nap együtt vagytok, és még munkán kívül is?

Ha az eddigieket nem vette, és nem akarod megbántani, kicsit változtass:

Ne vedd fel neki a telefont, majd kérj elnézést, hogy le volt némítva. Ha megjelenik, akkor mondd, hogy épp menni készültél, vártok valakit, határozottan kettesben akartok lenni a pároddal...előbb-utóbb csak leesik neki, és büntiből ő is hátralép egyet.

2023. ápr. 25. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Azóta voltak történések😂kaptam egy jobb lehetőséget, így eljöttem a munkahelyemről, erre rá egy hétre ő is felmondott😳

Egyik reggel arra keltem, ismét állt a kapunkban, és arra kért, itt lehet e pár napot, nincs hova mennie. Na hát itt sokkalltam be,kiosztottam.

Letiltottam mindenhonnan, számot is cseréltem, mert már más számokról is hívogatott. Nem hittem volna el ha nem velem történik. Azóta is ha egyedül vagyok itthon, zárok mindent, félek tőle. Nem tudni mire képes egy ilyen ember

2023. ápr. 26. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt a vége, fuss el véle.😁
2023. okt. 15. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!