Ti mennetek vagy varjak? Mi a jo dontes a tortentek utan?
22eves lany vagyok.
Regota motorozok egy robogom van, parom sportmotorozik.
Tegnap volt egy balesetem a robogommal (az autos volt a vetkes,de nem reszleteznem) osszetort a visszapillantom,vigicsusztam az aszfalton, a szilankok szetvagtak a kezemet..
Nagyobb bajom nem lett,megusztam egy kis vall,felkar zuzodassal,nem tort semmim. De a mocim tropa.
Nos a kerdesem az,hogy parom holnap motorozni akart menni az ismeroseivel,en is szivesen mennek a tortentektol eltekintve.
Viszi t nem tudom mi lenne a helyes... Nem akarom kiserteni a sorsot.... De ugy erzem ettol nem akarok lemondani a motorozasrol.
Tudom kicsit hulyeseget kerdezek... De adjatok tippeket.
Velemenyeket.
Ezek utan ,,aljak le,, vagy menjen minden a regiek szerint???
Nem akarom azt sem hogy a korulotten elok felelotlennek tartsanak,aki egyik nap osszetori magat (igaz mas hibajabol) masnap pedig ismet motorra ul....
Viszont szerintem ettol nem kell leallnom,ha szeretem ezt a,, sportot,,
Koszonom a valaszokat!
Megy a zold pacsi :)
Tudod a gyerekeknek is azt mondják mikor felborulnak bicajjal amikor tanulnak: ha most nem ülsz vissza soha nem fogsz!
Azért csak óvatosan!
Barátnőmet ledobta a lova, kéztörés, agyrázkódás. Amint tudott, visszaült, azóta is lovakkal foglalkozik. A húgom nála tanult lovagolni. A ló tavaly megrémült, ledobta, csuklóficam.
Tavaly már nem ment lovagolni, idén már fél ráülni.
Ülj vissza a mocira! Később félni fogsz.
Ez hogy kapcsolódik a családi kapcsolatok temkorhoz?
Menj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!