Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legokosabb dontes ilyen...

Mi a legokosabb dontes ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Szeretnek megoldani egy kisebb egeszsegugyi problemat, viszont rengeteg penzbe kerulne. Anyum volt elettarsaval eleg joban vagyok (o is) es egyszer megemlitettem neki ezt. O erre szemrebbenes nelkul felajanlotta, hogy kifizeti. Viszont anyam mar a legelejen kerte, hogy szakitsam meg vele a kapcsolatot, ne beszeljek vele, stb es szerintem szetszedne, ha ennyi penz fogadnek el tole. De tudom, hogy 5 ev folyamatos diakmunka mellett sem tudnek ennyit osszegyujteni. Meg nem fogadtam el a penzt, viszont mar rendesen sirogorcsom van a buntudattol.
2020. okt. 29. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha adnak fogadd el, ha utnek szaladj el … engem igy tanitottak.
2020. okt. 29. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kert értr semmit az illető. Ha ennek tudatában van és így fizeti ki akkor szerintem elfogadható az ajánlat. Max egyszer viszonzod majd valahogy, akár egy kis aprósággal. Anyud tisztába kell legyen a problémával és ha ő nem tud segíteni akkor valahogy megkell oldani. Tehát szerintem ha még mindig kifizetné akkor fogad el tőle, de nehogy az legyen, hogy majd hivogat mert ker érte valamit meg ne hozza fel anyudnak a dolgot.
2020. okt. 29. 20:10
 3/7 anonim válasza:

Mint írtad kisebb egészségügyi probléma. Ha tudnék nélküle élni és nem létszükséglet mint pl orrműtét mert neked nem tetszik biztosan nem fogadnám el. Egyrészt azért mert anyám ex csávója másrészt meg külön megkért rá hogy ne beszélj vele ami érthető is szerintem nem véletlen mentek szét én tiszteletben tartanám. Sokkal jobb magadnak megdolgozni illetve lehet anyud is segítene benne persze lehet nem az egészet tudná állni de közösen tudnátok gyűjteni rá. Nem hiszem, hogy a mai világban ilyen önzetlen volt mostohaapu puszira kifizetné.

Viszont ha nektek valóban ilyen felhőtlen semmi hátsó szándékos kapcsolatotok nincsen akkor meg fogadd el, csak akkor édesanyád miért kérte ne beszéljetek ha ilyen tökéletes pasi hogy a volt mostoha gyerekének kifizet mindent?

2020. okt. 29. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazabol mindig is ilyen szemelyisege volt es nagyon jo ember. Ok is tartjak a kapcsolatot, nem valtak el rosszul - anno o sokat utazott, ezert szakitottak. Evtizedes ismeretsegrol van szo, szoval nem egy felig ismeretlen ferfi probal behizelegni.
2020. okt. 29. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Elvár valamit a férfi tőled cserébe? Meg akarod neki azt adni, amit elvár, ha elvár?

Én azonnal elfogadnám. Azonnal.

2020. okt. 29. 20:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem. Nem bizom az emberekben, de ebben 100%-ban biztos vagyok.
2020. okt. 29. 20:44
 7/7 anonim válasza:
Akkor meg nem értem a kérdésedet?! Ha biztos vagy benne akkor meg fogadd el.
2020. okt. 29. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!