Szerintetek mi lenne a helyes dontes?
Figyelt kérdés
Par honapja Nemetorszagban dolgozok, de nem annyira erzem tul jol magam, dolgozok alszok ennyibol all a napom, gyakorlatilag csak a penz ami miatt itt vagyok, nincsen semmi eletem. Hulyeseg lenne egybol feladni, es hazamenni?2015. jún. 28. 19:05
1/4 anonim válasza:
igen, hulyeseg lenne. ha mar ott vagy, az sem 2 forint volt, hogy az alaptoked meglegyen, amivel kiutaztal ill elso fizuig eltel. ezen kivul ott legalabb van allasod, sajnos magyar helyzetben is ugyanezt elned kb: alvas, munka, es kesz. es raadasul sokkal kevesebb penzert. en a helyedben meg par honapig maradnek, es ha nem birnam, akkor jonnek haza, ha van legalabb egy kis penzem
2/4 anonim válasza:
hülyeség igen,mert ha elég kitartó vagy egzisztenciát teremthetsz magadnak.
örülj inkább,hogy van egy ilyen lehetőséged.
Valamit,valamiért.
3/4 anonim válasza:
iratkozz be nyelvsuliba ott tudsz barátkozni :)
esetleg próbálj meg a munkahelyeden barátkozni szervezzetek programokat hétvégén menjetek el piknikezni várost nézni ismerd meg a németek kúltúráját egy csomó mindent tudsz csinálni szerezz külföldi barátokat :)
Én laktam már Dániában is kb a 3. napon már szalonnasütést szerveztem a hétvégére és egy nagyon jó partyt csaptunk sok külföldi barátom is lett onnan :)
4/4 anonim válasza:
vagy csinálj nekik gulyást azt mindenki szereti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!