Mennyire illetlenseg megkérdezni egy lánytól, hogy hány kiló?
Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy lánnyal, aki azt állítja magáról, hogy kövér. Azonban a kövérségnek is megvannak a fokozatai, meg sok lánynak testképzavara van, azt hiszi magáról, hogy kövér, pedig nem. Szóval szeretném kideríteni, hogy tényleg kövér-e, és ha igen, mennyire. Azonban nem tudom, hogy ez a kérdés mennyire lenne illetlenség2023. márc. 2. 15:45
1/6 anonim válasza:
Kérj képet, akkor legalább nem sérted meg!
2/6 anonim válasza:
valószínűleg nem kövér, csak szeretné ha sajnálnád és megdicsérnéd hogy mekkora nagyok a mellei meg a sgge.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ha komolyan gondolja a lány is az ismerkedést akkor nem illetlenség. Mert ha ő is komolyan áll hozzá, akkor tudja hogy egyszer eljuttok abba a fázisba hogy személyesen is találkozni kell. Akkor így is, úgy is kiderül hogy milyen a testalkata. Ez nem olyan dolog amit sokáig lehetne titkolni. Ha meg elmondja az igazat és neked így nem jön be, akkor annak sincs jelentősége ha ezért úgyis megszakítjátok az ismerkedést.
4/6 anonim válasza:
Semennyire. Annyira beképzelt, pofátlan seggfej mint egy nő ugyse lehetsz soha. Egész nyugodtan kérdezz tőle amit akarsz, a véleményed pedig kendőzetlenül közöld.
5/6 anonim válasza:
Ne kérdezd meg,mert az tényleg rosszul is eshet neki.Kérj tőle képet és akkor könnyebb lesz eldönteni kövér e.
6/6 anonim válasza:
Szerintem, mivel ő állítja magáról, hogy kövér, nyugodtan megkérdezheted.
Csak készülj fel rá, mit reagálsz, ha TÉNYLEG kövér!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!