Mit csináljak ha hirtelen durván, buli hiányom lett,de nem tudok bulizni menni sehová?
Nincs lehetőségem bulizni menni mert nem engednek el a szüleim, régebben mikor kisebb voltam, mentem házi bulikba amit a barátaim rendeztek abba elengedtek most meg itt vagyok 18 éves és nem engednek sehova el, mostanában már házi bulikat sem rendeznek a barátaim.
Anyám is olyan haragos típus lett, egész nap alig szól hozzám és bulizni se akar elengedni, még akkor sem ha azt mondom neki, hogy gyere anya te is velem bulizni! Apám meg állandóan a tanulással nyaggat pedig négyes tanulo vagyok, elegem van már az iskolából, elegem van az undorító emberekből akik mindig meg akarják mondani, hogy mit csináljak, ki legyek, hova mehetek, elegem van hogy mindenki bunkó lett velem, de én ha felemelem a hangom egy kicsit is már telefon eltiltásban vagyok rögtön stb.
Mit csináljak ha lelkileg elfáradtam teljesen és elegem van mindenből, és mindenkiből és csak egy jó zenés táncos disco tudná vissza adni az életkedvemet?
#10: Igen, tudom, létezik ilyen. És az élet nem úgy működik, hogy betölti a 18-at, és máris az ölébe hullik egy álommeló másfél millás fizuval.
De azért el lehet indulni abba az irányba, hogy az ember önállósodjon. Abban sem látok semmi rosszat, ha az ember nem akar az első adandó alkalommal világgá menni, de sajnos ha a szülők képtelenek a kulturált együttélésre, akkor sok más választás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!