Sziasztok, az a problémám, hogy egész nap reggeltől estig a számítógép előtt ülök. 16 éves vagyok és semmi nem érdekel úgy igazán. Legjobb lenne csak úgy lógni barátokkal, de azok soha nem érnek rá, mindig leráznak, elküldenek. Kezdem azt érezni, hogy teljesen elhagytak. Nem tudok sehova se beülni, mert nincs pénzem és semmi érdekes hely nincs. Szüleim nem adnak pénzt semmire, mert szegények vagyunk, és nem érdeklik a szórakozásom. Nem engednek ki a városból, pedig itt semmi nincs, vagy mindent meguntam már. Egyedül kint lenni a melegben pedig unalmas. Könyvtárt, múzeumot utálom, valami olyat akarok amitől megjön az életkedvem, de mint írtam, semmi hétköznapi nem érdekel. Dolgozni nem akarok, dolgoztam 3 napot diákmunkába, egyből megakartam halni. Ki szeretném valahogy bulizni a maradék nyári szünetem. Hova menjek, vagy mit csináljak itthon, esetleg mit mondjak a haveroknak, amitől kimozdulnak ezek a lusta kockák?
Keress olyan diákmunkát, amit valamennyire élvezni is tudsz, akkor később bulizni is lesz pénzed. Nem szégyen az.
2016. aug. 5. 15:37
2/12 A kérdező kommentje:
Körbenéztem több diákszövetkezetnél is munkák után, de mindegyik rossz volt, semmit nem élveztem volna mert utálom, ha időre vagyok beosztva. Ezért is utálom a sulit.
2016. aug. 5. 15:39
3/12 anonim válasza:
"Dolgozni nem akarok, dolgoztam 3 napot diákmunkába, egyből megakartam halni."
azok a first world problemek :DD
amikor fent voltam pesten csak vasárnaponként nem dolgoztam júniusban, most meg 2 napot ha összesen tudtam dolgozni itt K-Magyarországon egy hónapban :(
a borároson asszem most nyílt a nehru parti skatepark mit nem adnék ha gurulhatnék rajta, de nem mert 150 kilométerre van
szóval baz+ meg magad kérdező ennyit akartam
2016. aug. 5. 15:43
4/12 anonim válasza:
,Dolgoztam 3 napot diákmunkába, egyből meg akartam halni" - hát te tényleg egy élettelen férfi nemiszerv vagy, már bocs..
Világosan leírtad hogy a szüleidnek nincs pénze, a te szórakoztatásodra költeni... esestleg ha nem haltál volna meg diákmunka közben, akkor 1.nem unatkoznál, mivel dolgozol, ergo csinálsz valamit, 2.lenne pénzed ide-oda elmenni
Jahh meg a barátaid a ,,lusta kockák" mikor te ülsz 16 évesen egész nap a gép előtt.
Amúgy nyugodtam le lehet pontozni, csak a véleményem írtam le.
2016. aug. 5. 15:43
5/12 anonim válasza:
hívd el a "barátaidat" inni
2016. aug. 5. 15:44
6/12 A kérdező kommentje:
2-es és 3-as köszönöm szépen a leértékelő véleményeteket... És igen, a barátaim is lusta kockák, csak én szeretnék ebből kimozdulni, ők nem, és ezért ráznak le folyton. Értem én, hogy jobb lenne dolgozni, de ha nem élvezem és sírhatnékom van tőle, miért csináljam? Nem kötelező, ergo kedvem szerint csinálhatom
2016. aug. 5. 15:52
7/12 A kérdező kommentje:
5-ös nem bírom az alkoholt és fogyókúrán vagyok, de köszi :D
2016. aug. 5. 15:53
8/12 anonim válasza:
Megedződsz. Az első munkahelyem én sem bírtam, 4 nap után eljöttem. A másodikat pedig ameddig lehetett, csináltam. Ezért mondom, aki keres, az talál.
#1-es voltam.
2016. aug. 5. 15:56
9/12 anonim válasza:
Mondd nekik töltsék le a Pokemon got ás mehettek együtt játszani. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!