Nem tudok elmenni sehova se, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az a problémám, hogy egész nap reggeltől estig a számítógép előtt ülök. 16 éves vagyok és semmi nem érdekel úgy igazán. Legjobb lenne csak úgy lógni barátokkal, de azok soha nem érnek rá, mindig leráznak, elküldenek. Kezdem azt érezni, hogy teljesen elhagytak. Nem tudok sehova se beülni, mert nincs pénzem és semmi érdekes hely nincs. Szüleim nem adnak pénzt semmire, mert szegények vagyunk, és nem érdeklik a szórakozásom. Nem engednek ki a városból, pedig itt semmi nincs, vagy mindent meguntam már. Egyedül kint lenni a melegben pedig unalmas. Könyvtárt, múzeumot utálom, valami olyat akarok amitől megjön az életkedvem, de mint írtam, semmi hétköznapi nem érdekel. Dolgozni nem akarok, dolgoztam 3 napot diákmunkába, egyből megakartam halni. Ki szeretném valahogy bulizni a maradék nyári szünetem. Hova menjek, vagy mit csináljak itthon, esetleg mit mondjak a haveroknak, amitől kimozdulnak ezek a lusta kockák?2016. aug. 5. 15:29
12/12 anonim válasza:
"Körbenéztem több diákszövetkezetnél is munkák után, de mindegyik rossz volt, semmit nem élveztem volna mert utálom, ha időre vagyok beosztva. Ezért is utálom a sulit."
Gondolom téged 30 évesen is a szüleid fognak eltartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!