Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, ha sehova nem...

Mit csináljak, ha sehova nem vesznek fel dolgozni?

Figyelt kérdés
Tavaly végeztem az egyetemen, alatta is folyamatosan dolgoztam egy irodában, ahol a mai napig, de azt hittem, hogy ha majd diplomám lesz, biztos találok valami jobb helyet. Azóta is rengeteg helyre jelentkeztem, de úgy 20-ból 1 helyre ha behívnak interjúra. Az interjúkon úgy érzem, hogy jól szerepelek, de aztán vagy visszaírnak egy sablonválaszt, hogy nem engem választottak vagy eltűnnek. Mi lehet velem a gond? Gazdasági diplomám van, nyelvvizsgáim, 3-4 év munkatapasztalatom.
2022. ápr. 26. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Tovább kell keresgélni, ehhez türelem kell. Addig meg a jelenlegi helyeden maradj, ott legalább fizetnek neked.
2022. ápr. 26. 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Tovább keresni, kitartónak lenni. Talán azon a területen sok az eszkimó és kevés a bálna.

Szélesebb területen állást keresni.

Átgondolni, hogy reális-e a bérigényed.

Átsasolni, ill. átnézetni valakivel az önéletrajzod, hogy tényleg úgy-e a legjobb.

És esetleg továbbképezni magad.

2022. ápr. 26. 11:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Széles területen keresek állást, de csak egy szektorban van tapasztalatom, így más területekre be sem hívnak sajnos.

Az önéletrajzomat több embernek is megmutattam, azt mondták, rendben van.

2022. ápr. 26. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

"Azóta is rengeteg helyre jelentkeztem, de úgy 20-ból 1 helyre ha behívnak interjúra."

Ez alapján én is arra gyanakodnék, hogy az önéletrajzod tuningolásával kellene kezdened.

Illetve egy Linkedin profil is hasznos lehet

2022. ápr. 26. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Minden cégnél kicsit személyre szabnám az önéletrajom, azt kihangsúlyozva, ami nekik fontos.

Írnék esetleg motivációs levelet is, vagy valami pár olyan sort az önéletrajban, amiben benne van, hogy miért is járnának velem k.va jól.

Ne amatőröktől kérj tanácsot, ők amatőr választ adnak, hanem profiktól, akiknek ez a szakmájuk.

2022. ápr. 26. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

Linkedin.

Egyetem utolsó évében járok, de már több multi hívott interjúra.

2022. ápr. 26. 11:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!