18 éves korom után, hogyan fogom tudni megoldani az életemet?
Nem azért van lakókocsim mert filmekben láttuk és olyan k*rva jó vibe, hanem azért, mert szegénységben élünk! És elárulom, hogy egyébként nem jó dolog.
Tanulási nehézséggel is el lehet végezni az Egyetemet és meg lehet tanulni programozni!
Ahogy elképzelem a sérült embereket? Semmit nem írtam a sérült emberekről, csak magamról írtam. Nem rémlik, hogy bárkiről is írtam volna bármi sértőt, de ha az egyik sérült hate kommentelőt megbántottam valamivel akkor bocsánat...
Nem hiszem, hogy a prostitúció a legjobb megoldás...
Egyébként meg lehet, hogy ti mind úgy oldottátok meg az életeteket, hogy munkásszállóra mentetek mert tipik magyar polgárok vagytok, de van jobb megoldás is. Havi 75 ezerért találtam egy rohadt szép albérletet. És, hogy miért ilyen olcsó? Mert lakótársakkal lehet együtt élni! Szerintem ez a legjobb megoldás! Megbeszélem velük, hogy hónap végén fizetem ki amikor megkapom a fizumat, ha kedvesek megértik. :)
Higgyem is el, hogy ti életvitelszerűen lakókocsiban laktok, persze 😂
Nagyon gáz, ahogy itt teszed a hülyét...
Meg azt is, hogy a 16 éves gyerek - aki, a leírás alapján még soha életében nem hagyta el a lakókocsit szülői kíséret nélkül -, felhívta az albit, és megbeszélte a tulajjal(?), hogy 2 év múlva majd odamegy lakni, de csak hó végén fizet.
Eleinte egész jó kis mese volt, én be is vettem, de már gagyi. :(
nem beszélte meg, csak most olyat játszik a fejecskéjében... annyira nem birom ezeket a kölyköket, mert amúgy simán lehet hogy nem kamu, szegény szomszéd néninek is egy ilyen visszamaradott lánya van, egész életében mást se csinált csak gürizett és próbálta a lehető legjobb életet és fejlesztést megadni a lánynak, a lány meg csak szidja és meséli a hülye kis meséit hogy ő milyen zseni, csak a gonosz anyja otthonba záratja hét közbenre és nem engedi hogy elmenjen a harvardra meg hasonló hülyeségek... csak a nénit sajnálom, a lelkét kiteszi a lányért, az meg telibe szrja.
amúgy nem kérdező, mi nem mentünk 18 évesen munkásszállóra ,mert nem vagyunk megragadva egy sértődött hároméves szintjén, én 18 évesen például sehova se mentem az utolsó gimnáziumi osztályomon kívül, ahonnan aztán mentem tovább tanulni a lehetőségeimhez és képességeimhez megfelelő oktatásba, és amikor már tudtam mivel pénzt keresni költöztem el először otthonról. nem csak fogyatékos módon hisztizve lehet élni az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!