Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet csinálni a rengeteg...

Mit lehet csinálni a rengeteg ajándék alkoholos itallal? Az van hogy nekünk már van kb 50 üveg, unokatesómáknál is vagy 100 üveg, hol lehet ezeket elpasszolni? Miért adnak mindig piát ajándékba mindenre?

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 10:37
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Küldd el nekem
2023. febr. 20. 10:38
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

"Miért adnak mindig piát ajándékba mindenre?"

Mert ez egy "megúszós" ajándék.

Én a borokat főzéshez szoktam használni, a tömény piákat tovább ajándékozom.

2023. febr. 20. 10:41
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem mondod el az ajandekozónak, hogy nem iszol.
2023. febr. 20. 10:43
 4/14 NTBS ***** válasza:
89%
Ajándékozd tovább. Tedd fel a netre, ingyen elvihető. Max. 1 óra és jön érte valaki. Vagy csak tedd ki a ház elé.
2023. febr. 20. 10:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló hadi állapot van a konyhában. Versenyre ment apám: kapott egy üveg vmit az érem mellé. Karácsony a munkahelyén: a csoki mellé kapott egy üveg vmit. Vendégségbe ment (ő, nem hozzánk jöttek): egy üveg vmivel jött haza, mert adták neki. Valakitől boldog születésnapot: egy üveg vmi. Hozzánk jöttek vendégségbe: hoztak egy üveg vmit.

Apám évente megiszik talán 2 kupicát, 2-3 korsó sört és néha napján 1-1 különlegesebb üveges sört. Ismétlem, csak talán. Ha találkozik a haverjaival versenyen, és ott is aludnak, tehát nem kell vezetnie, akkor megengedi magának, hogy igyon. Itthon már vagy egy éve ott pihizik a munkahelyéről kapott különlegesebb féle üveges sör. Baromira nem viszi túlzásba, mégis mindenhonnan bor, pezsgő és likőr folyik.

2023. febr. 20. 10:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Pestiek vagytok? Mert ez vidék 250 km.
2023. febr. 20. 11:05
 7/14 anonim ***** válasza:
3%

Küldöm a címem :)

Amúgy szerintem egy ajándékot továbbajándékozni marhanagy bunkóság .

Akkor inkább kitenném a kuka mellé vagy eladnám a neten .

2023. febr. 20. 11:19
 8/14 Hans Pötterman ***** válasza:
Helyileg merre?
2023. febr. 20. 11:48
 9/14 A kérdező kommentje:
GYMS vármegye.
2023. febr. 20. 11:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Most barátnőm ajánlotta felteszem a netre ő is szokta, kérdés mennyit visznek így el.
2023. febr. 20. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!