Ajándékadáskor miért szokás puszit adni?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem egy ilyen kérdés,ki kezdeményezni? És miért kell bejelenteni, hogy akkor adok egy puszit,miért nem megy spontán? Lehet hülye kérdés,de nem értem! Ti szoktatok adni?2021. ápr. 29. 22:27
1/2 anonim válasza:
Családban igen, nálunk ez a szokás, én utálom, egy ölelés sokkal jobb szerintem, ez már a fiatalabb generációnál szokás puszi helyett.
Mondjuk ilyet, hogy bejelentem a pusziadást, még nem hallottam, nálunk ez automatikus.
2/2 anonim válasza:
A puszilkodás én mindig utáltam és 6 évesen kijelentettem, hogy én nem adok puszit senkinek csak anyukámnak. Gondolom valami olyasmi lehet az alap gondolat, hogy ez egy szeretet kifejezés és ajándékot is annak adsz akit szeretsz, szóval így egybe kötötték a kettőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!