Kínai származású emberek, hogy randiztok? Mi a szokás?
Ja...tökéletesen...
Mit kezdjen szegény kérdező azzal, hogy:
"Az Egyesült Államok által hétfőn bejelentett szankciós listán a Kínai Nemzeti Népi Kongresszus Állandó Bizottságának(ezt nem biztos hogy jól fordítottam) 14 alelnöke is szerepel: *14 név amit most nem bogarásznék ki.* "
Mivel lány vagy kérdező, így könnyebb dolgod van. A kínai fiúk/férfiak jobban engednek a hagyományoktól való elszakadásnak, és lépnek ki a zárt közösségekből. Semmivel sem nehezebb, mint bármilyen más srácot felszedni.
Férfiként viszont nehezebb lenne. A hölgyek sokkal nagyobb fejmosást kapnak, ha nem kínai férfit választanak maguk mellé.
Ezt írta a 2-es:
Az Egyesült Államok által hétfőn bejelentett szankciós listán szerepel a Kínai Nemzeti Népi Kongresszus Állandó Bizottságának 14 alelnöke: Cai Dafeng, Cao Jianming, Chen Zhu, Bai Ma Chilin, Ding Zhongli, Hao Mingjin, Ai Ligen Yiming Bahai, Ji Bingxuan, Shen Yueyue, Wan Exiang, Wang Chen, Wang Dongming, Wu Weihua és Zhang Chunxian.
A 2. Válaszoló vagyok.
Kuurvajót röhögtem, hogy lefordítottátok. :D Szerintem még így is én segítettem a legtöbbet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!