Hogyan szokás köszönni másoknak felnőttként?
Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok, hogyan illik köszönni idegennek?2020. szept. 24. 19:37
1/11 anonim válasza:
Ezt kérdezed?
Jóreggelt (kívánok), -napot, -estét!
Viszontlátásra! Minden jót!
Orvostól távozva a rendelőben már hallottam a "Jó egészséget kívánok!"
Börtönből távozva (akár volt rabként, akár látogatóként), sem kórházból szabadulva nem szokás "Viszontlátásra!" kifejezéssel elköszönni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem a "Jó napot/reggelt/estét!" mindig jó választás. Persze "hellózni" is lehet, de na, azért illedelmesebb ha mégsem azt mondja egy ember. :D
3/11 anonim válasza:
A kérdező idegennek való köszöntésről ír a kiegészítésben, akiknek "helló"-zni kicsit furcsa.
4/11 anonim válasza:
'gelt
'pot
'stét
üdv
yo mofo
szapdúd
namaste
szasz tes
5/11 anonim válasza:
wagwan
alászolgája
mitnézeköcsög
6/11 anonim válasza:
Sablonokat hagyhatjuk gondolom, a tobbi meg... sokmindentol fugg.
Csokolom a kezet, kezi'csok, kezcsok, csokolom - holgyeknek
Udvozlom, tiszteletem - uraknak
Szep napot/estet - tarsasagban
Minden jot - elkoszones
Ugyis kialakul, mi all a szadra helyzethez, alkalomhoz, napszakhoz, korhoz, nemhez illoen.
7/11 anonim válasza:
Nem opció a "jó napot kívánok"? Vagy más, napszaknak megfelelő default köszönés?
9/11 anonim válasza:
Csokolom... -25 eves fiu mondja az 50 eves hentes pasasnak....
10/11 anonim válasza:
Csókollak husikám van számomra egy szép darab hasaalja?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!