Mit vegyek az osztalytarsamnak a karácsonyi húzásra?
Anno az ilyen húzásoknál mindig azt csináltam, hogy csak bementem egy random ajándékboltba és megvettem az első kacatot, ami jól nézett ki + egy valag csokit, és soha nem panaszkodott senki.
Ha viszont nagyon tanácstalan vagy, és nem tudsz dönteni, esetleg rendelj a netről egy ilyet [link]
Egynek elmegy :D
Meg persze mellé csoki.
Igen, valami kézműves csokit esetleg.
Bár én az ilyen húzásos dolgokat mindig egyenesen és nyíltan elintéztem: odamentem, akit húztam, és elmondtam neki, hogy őt húztam, és mivel nem akarok felesleges sz@rokat venni neki, így megkérném, hogy mondja el mire is lenne szüksége a valóságban, mi az. aminek tényleg örülne. Tudom lehet így oda a "meglepetés varázsa", de biztos lehetsz abban, hogy olyasmit fog kapni, amit nem fog azonnal továbbadni, netán jól a fiókja mélyére bedobni, és örökre elfelejteni.
Eddig ez a módszer nekem bevált, és a megajándékozott is hálás volt, mert olyasmit kapott, amit szeret.
egy kézilabda kulcstartót
toffee-t vagy raffaelo-t
nyúltáp XD Annan biztos hasznát veszi amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!