Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Karácsonyi húzáson osztálytárs...

Karácsonyi húzáson osztálytársam húztam, mit vegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval, ugye volt ilyen karácsonyi húzás az osztályunkban, és lány osztálytársamat húztam, tudom tudom lánynak sokka könnyebb, de nekem nem úgy tűnik, szóval tippeket kérnék hogy mit vegyek neki, azért 3000Ft fölött ne legyen, köszönöm (gondolkodtam már körömlakkban vagy esetleg nyakláncban, de nem vagyok biztos benne hogy tetszene neki) ui: sportos lány, röpizik. szereti a feketét

2019. nov. 28. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
3 rongyért már kapsz markásabb körömlakkot. Az jó ötlet. Mellé egy tábla milka és meg is vagy.
2019. nov. 28. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Márkás.....
2019. nov. 28. 17:53
 3/7 Magic ***** válasza:

Jaaaa, hogy feketét. Először azt olvastam, hogy Szereti a fenekét 😂😂

Szerintem a körömlakkot válaszd, a nyaklánc túl személyes.

2019. nov. 28. 17:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2019. nov. 28. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A körömlakk is jó ötlet, de még beugrott pár dolog.

Én egyetemre járok, szóval lehet máshogy értékelem a dolgokat...

De a bögre mindig tuti befutó. Általában kicsit személytelen, tipikusan annak adod, akit nem ismersz jól, mégis nekem 3 bögrém van, mindhárom ajándék volt, de nagyon szeretem őket!!

Menj be ilyen 100ftos/eurós boltba. Valami kis fényfüzér, karácsonyi díszek is jó ajándékok lehetnek, meg ki tudja mit találsz még ott.

Csoki, szaloncukor, forrócsoki. (pl forrócsokinak: [link]

Szerintem a különlegesebb tollak is jók, amiket magának nem vesz meg az ember, de tök poén. Pl aminek unikornisos a vége vagy kaktuszos vagy bármi ilyen formás, vicces mintás.

Ha bp-i vagy akkor szétnézhetsz a Flying Tiger nevű boltban. Nem tudom mely városokban van még...

2019. nov. 28. 19:45
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm a tippeket, igen ismerem azt a boltot, 2x voltam benne, elnyerte a tetszésem, sajnos nem budapesti vagyok, de megoldom mégegyszer köszi :D
2019. nov. 29. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért kit húztál volna mást?

A tanárnőt?oké

De akkor is azt hiszed nem az osztálytársaud között húztok hanem szuperhősöknél?

😂

2019. dec. 18. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!