Mit vegyek a barátomnak születésnapjára?
Szerintem a legjobb dolog ha valamilyen közös élményre fizetsz be neki,lehet ez akármi, én legalább is így szoktam csinálni a családtagjaimmal,oké most van ez a korona de nem tart örökké.
Lehet olcsó és drága dolgot is. Pl mostani karácsonyi ajándék az lesz hogy mindenkinek egy bizonyos összeget írok egy papírra azt be csomagolom,momdjuk azt hogy 15000 Ft és ezt az összeget magára költheti de úgy hogy én is vele vagyok, pl választhat akármit, valami élményt 15000ft -ért és ezen mind a ketten részt veszünk így mondjuk 30000ft lesz az össz költség vagy több de hát csak egyszer élünk, nyilván lehet kevesebb összeg is.
Hülyeségnek tűnik de én már unom ezeket a tárgyakat,ruhákat,tusfürdőket, közös élményeket szeretnék a családtagjaimmal,sógor akivel kb semmilyen a kapcsolatunk jó lenne ha kicsit jobb lenne a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!